|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
![]() Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 866
![]() |
![]() Turkcell Süper Ligi'nin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk umutları besleyen Sivasspor'a bu yolda destek veren Sivasslılar bazı resmi kurum binalarının dış cepheleri ile caddeleri Sivasspor bayrakları ile donatarak, takımlarına destek vermeye başladı.
Geçtiğimiz günlerde şampiyonluk mücadelesinde Sivasspor'a destek amaçlı makam otomobili ile bir çok taraftarla birlikle oluşturulan konvoyla kent turu atan Vali Veysel Dalmaz'ın Sivasspor'a destek amaçlı herkesin bayrak asmasına davet etmesinden sonra Sivaslılar harekete geçti. İlk olarak Sivas Defterdarlığı çalıyşanları dev bir fotoğraflı pankartı kurum binası dış cephesine astı. Ardından bir çok esnaf caddeler ile sokaklara Sivasspor bayrakları ve kırmızı beyaz balonlar asarak, takımlarına destek oldu. Sivasspor'un, hafta sonu yapılacak olan Galatasaray maçını kazanması durumunda şampiyonluk ümitlerinin artması halinde tüm kentin Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanalyi Odası ile Esnaf Odaları tarafından tüm kente bayrakların asılacağı öğrenildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() geçte olsa yiğidolar uyandı.BU BÜYÜK TARAFTARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR...
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Ben yaklaşık 15 gündür Sivasta bulunuyorum hiçte öyle denildiği gibi bayraklarla felan donatıldığı yok bu şehire Sivassporumuzun Şampiyonluğa oynadığını daha nasıl anlatmalı bilmiyorumki işte önündeki macı GS macını aldığımız taktirde şampiyonluğun en büyük adayı ama malesef şehrin üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş hiç heyecan yok esnaf dersen alakalı değil velhasıl yazık bu güzelim şehrimizin güzel takımı Sivassporumuza lütfen biraz duyarlı olalım takıma sahip cıkalım Sivassporumuza desteklerimizi maddi ve manevi olarak esirgemiyelim
![]() |
#4 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 950
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() vallahi bende bazı esnaflarda gördüm başkada görmedim yada biz görmemiş olabiliriz kardeş yani kusura bakma ama...neyse hatta ilk aklımda kalan da maliyenin ordaki en büyük bayrak :S
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() super lıge cıkacakkende böle olmustu ıns
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |