|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 964
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ın Şarkışla ilçesinde imam nikahıyla birlikte yaşadığı kadını silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen köy muhtarı gözaltına alındı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Yunusören köyü muhtarı İ.Ö'nün (47), imam nikahıyla bir süredir birlikte yaşadığı Ayten Yiğit'i (34) aralarında çıkan tartışmanın ardından tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edildi. Olayın ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınan muhtarın jandarmadaki sorgusunun sürdüğü bildirildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Yiğit'in cesedinin, otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi. Olay anında alkollü olduğu ileri sürülen muhtar İ.Ö'nün Ayten Yiğit ile imam nikahıyla birlikte yaşadığı, eşinin de olduğu öğrenildi. AA |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4569
![]() |
Bir insanın canına nasıl kıyıyorlar haret bir şey bu tiplerin ruhi bunalım içinde olduğunu düşünüyorum cezsını cekmeli ölen bacımıza allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 20:31
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
Evet arkadaslar bu olay benim annemin köyünde olmus ve haberi cok cabuk aldik muhtar karisini vurup öldürmüs, allah tahmet eylesin. HEralde duydugumuza göre karisi bosamak istedigi icin vurmus öldürmüs.
________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 20:31
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
KOcasinida bu sene görmüstüm sakin ve iyi birisine benziyodu muhtar. Karisinida gördüm ama öyle tarsimalarini hic görmedim.
________________ |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|