|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ve Allah aşkı yarattı
Ve onu insanoğlunun Sığınılacak en sağlam yeri olan Kalbe yerleştirdi Suyunu gözyaşından Ateşini, kızgın lavlardan Yüreğe giden yol olan gözleri, Yıldırımın tohumundan Yarattı... Ve Allah Aşkı yarattı..evet iyiki yarattı...hayatın yegane anlamı.. mayası Bir kere bile aşık olabilen için dünya yeniden yaratıldı demektir Yüreğine güvenen için er meydanı burda..dünyada.., Aşkıda aşk gibi hürmetle yaşamak var..yaşa bilene Allah AŞK dan ayırmasın ve herkese yaşamayı nasib etsin Zannetmek yerine gerçeğini yaşama kısmet olsun ..bir kere bile yaşamak artık bu zamanda mucize.. Allah kuluna mucize göstermek isterse AŞK ı nasib ediyor.. Arkdaşalar hepinize mucize yaşamak nasib olsun.. VE ALLAH AŞK'I YARATTI ! Ve Allah aşkı yarattı Ve onu insanoğlunun Sığınılacak en sağlam yeri olan Kalbe yerleştirdi Suyunu gözyaşından Ateşini, kızgın lavlardan Yüreğe giden yol olan gözleri, Yıldırımın tohumundan Yarattı... İnsanın hamurunu, aşkla yoğurdu İnsan varlık olmasını Aşkın varlığına borçlu Sevginin yüceliğine, Sevdanın büyüklüğüne borçlu İnsan; aşkın eseri İnsan; Yaratılmışların en güzeli Muhammed Mustafa'ya Yüce Allah'ın duyduğu aşkın eseri O dememiş mi:? "Sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım!" diye O'nun hürmetine Hz.Adem, cennete yeniden kabul edildi O zaman aşkı inkâr eden Allah'ı inkâr etmiş demektir! Beni ayrı koymasın Allah, Ne kadar acı verse de aşktan Mecnun'un duası gibi Beni ayırmasın cüda Belanın kardeşi aşktan Aşk, Hakka giden yol Aşk, Ruhun felahı için Acı bir ilaç, Acı aşkın meyvesi Yüreğine güvenen için Bir kurtuluş reçetesi hüseyin özbay -- . __,_._,___ -- Kuşlar gibi uçmayı,balıklar gibi yüzmeyi,öğrendik ama basit bi sanatı unuttuk,insan gibi yaşamayı.
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 790
![]() |
İnsanın hamurunu, aşkla yoğurdu
İnsan varlık olmasını Aşkın varlığına borçlu Sevginin yüceliğine, Sevdanın büyüklüğüne borçlu İnsan; aşkın eseri İnsan; Yaratılmışların en güzeli Muhammed Mustafa'ya Yüce Allah'ın duyduğu aşkın eseri O dememiş mi:? "Sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım!" diye O'nun hürmetine Hz.Adem, cennete yeniden kabul edildi Paylaşım için teşekkür ederim
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|