|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Milli Takım Milli Takımımız Hakkında |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 788
![]() ![]() |
Uruguay ile Milli bir maç yaptık, kişisel ve basit hatalarımızla yenildik.
Ama maçın sonucundan çok; sahadaki başka bir görüntü beni çok düşündürdü ve üzdü...! Bilmem sizlerin de dikkatini çekti mi..? Kale direklerinin hemen dibindeki çift taraflı, reklam tabelası: ''B.RAKI''...! Aynı şekilde, taç çizgilerine paralel, hareketli reklam şeridinde de : ''E.P'' bira reklamı...! Kaleleri ablukaya alan bir rakı reklamı ve sahayı çevreleyen bir bira reklam şeridi...! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Görüntüleri buradan izleyebilirsiniz. Uzatmayayım ; Maçı çocuklarımla izlerken, şu soru beni aciz bıraktı : - Baba, rakı ne demek...? - .............................. ? - Sporcular rakı içer mi baba...? ? ? ? El cevap : ........................... !!!...??? Sporun, gerçek ruhu ile bağdaşmayan, Sporun, ahlaki boyutuna ters düşen, Alkol illetinin sporun içine, sahaların içine girmesini O-N-A-Y-L-I-Y-O-R.... M-U-S-U-N-U-Z...? ? ? ?
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir spor musabakasında alkollü içki reklamı
yapmanın mantığı yok. Sağlıklı bünyelerin yetişmesi için spor ne kadar önemli ise akıl ve beden sağlığını koruyabilmek için kötü alışkanlıklardan uzak durmakta bir o kadar önemlidir. Sigara üzerine çok sayıda makale, raklam, yasak üretilirken en az sigara kadar zararlı olan, bir çok yuvanın dağılmasına sebep olan alkol bağımlılığının mazur görülmesi düşündürücü...
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
Evet dünkü macta çocuklarımızı ve genclerimizi olmusuz yönde etkileyecek reklamara yer verilmiş olması beni ve benim gibi düşünenleri tepki göstermeye sevk etmiştir birde bu tür rekalamlar cıktı hayret bir şey
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() ![]() |
VALLA HELAL OLSUN.. BİDE TÜRKLÜĞÜMÜZLE, GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZLE, GENÇLERE KARŞI DAVRANIŞLARIMIZLA HER ZAMAN ÖRNEK BİR ÜLKE OLDUĞUMUZU SÖYLERİZ...
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
berat.demir Şuan
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
vallahi sağa baktık içki sola baktık içki. nerdeyse Allah muhafaza alkol kullanmayan ben bile sarhoş olacaadım. tövbe Yarabbim. insanın gözüne bu gadar da sokulmaz ki yav
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
VE TABİKİ ONAYLAMIYORUZ! İÇKİYE HAYIR!
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 805
![]() ![]() ![]() |
kesinlikle onaylamıyorum hatta hem sivaslilar.net tte hemde sivasspor.com dabu olay üzerine TFF e-mail atalım arkadaşlar...
ortak bir yazı düzenleyelişm bu iki sitenin imzasını koyarak tepkimizi gözterelim.
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 855
![]() ![]() ![]() |
Elbette onaylamıyoruz. Hep karşı oldum bu tür reklamlara.
|
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() umit_koc Şuan
Son Aktivite: 19.11.2013 00:20
Tournaments Won: 7Üyelik Tarihi: 01.02.2008
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
tabiki onaylamıyorum
bize yasakları getiriyorlar ve bu yasakların içerisine reklam yasagınıda dahil ediyorlar o tabeladakiyı yayınlamaktan çekinmiyorlar. federasyon yetkililer taraından uyarılmalı gereken ceza kesilmeli hep onlarmı takımlarımıza ceza kesecekler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 789
![]() |
Buda Benliğimizi yok etmenin başka bir yolu
Alkol kadar illet bir şey varmıdır İnsanın beynini bedeninden alıp Başka alemlere götürmesi bunun sonucundada hertürlü rezillik, pislik ve illet şeyvarsa kişiye davet cıkarması size bir soru siz hiç Sigara içtiği için kaza yapan yada en yakın Arkadaşının Namusuna dahada Önemlisi Yakın bir Akrabasının Namusuna zarar veren birini Gördünüzmü Elbetteki görmemişsinizdir Sigara insana Fiziksel olarak zarar veriyor Sağlığını tetlikeye sokuyor Ama içki Hem sağlığa hem çevrene Zarar veriyor. Çümlemize Sigarasız ve Daha Önemlisi Alkolsuz Bir Yaşam Temenni ederim.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|