|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1041
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hakkari'de 1'i üsteğmen 6 şehit
08 09 2008 00:01 Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusu şehit oldu. Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğunu, 2 askerin hafif yaralandığını bildirdi. Vallikten yapılan yazılı açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin Şemdinli'nin Beyyurdu ile Çubuklu köyü arasında bir grup teröristle karşılaştığı belirtildi. Çıkan çatışmada biri Üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğu, 2 askerin hafif yaralandığı kaydedildi. Bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
![]() ŞEHİTLERİMİZE YUCE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM
YETER ARTK YETER.... BİTSİN BU İLLET ![]() ![]() KAHROLSUN PKK KAHROLSUN PKK ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 777
![]() ![]() |
![]() aLLah rahmet eyLesiN aiLeLerine sabır versın aLLah:(....................... .
![]() |
#4 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin
bu mübarek günlerde böyle seyler duymak cok üzücü
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() |
![]() adi herifler
hayırlısıyla biteydi şu terör belası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
![]() Bunlarda din iman yok ki.Bu mübarek ramazan ayında bile insan öldürmeyi düşünen canilere destek veren işbirlikçileri artık şunu kafalarına soksunlar.Terörün dini yok.Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum.Hepimizin başı saolsun...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 892
![]() |
![]() zaten hepimizin bu mübarek günlerde manevi degerlere verdigi deger kat be kat artmakte, üstüne birde böyle haberler duyulunca insanin kahrolmamasi icten bile degil...
insan olan anlar aciyi, insan olan hisseder, gel gör bunu yapan asla ve asla insan olamaz, allah onu insan olarak yaratmistir belki ama insanlik sifatlarinin hic birine sahip degildir, demem o ki lanet etmeye bile degilmeyecek mahlukatlar bunlar... belki ben o günleri göremedim ama, halamin oglu yani kuzenimin biri sehir olmustu vakti zamaninda, bir digeri de firat nehrinde askerliginde bogularak can vermisti, ve halam bu yüzdendirki kahrolarak acisindan erken yasta vefat etti, hangi birine üzülecegini sasiran babannem de kizinin öldügü gece gözlerini kaybetti. bu acinin ne demek oldugunu hissedebiliyorum, bir anne, baba, es sevgili sözlü nisanli cocuk vs icin bunun ne demek oldugunu iyi anlayabiliyorum...
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1386
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TÜRK ANASI !...
Adı : Nimet Yılmaz Okuyun Türk anasını Bir ana düşünün ! Gencecik karnında taşıdığı çocuğuyla birlikte dokuz ayın hamurunda yoğrulur durur.İlk tekmeleri ona çok büyük bir haz verir.Ruhunda sevgi fırtınaları, sevinç seliyle yüreğine doğru coşkuyla akar.Rabbinin ona bahşettiği analık içgüdüsüyle okşar elinde olmasa da yavrusunu… Hayaller kurar ; kız olursa eli kınalı bir gelin, erkek olursa çakı gibi bir asker olacağını düşlerken de hayırlısını diler her zaman. Bir ana düşünün!.. Minicik yavrusunu kucağına almış, gözlerindeki yıldız yıldız sevgilerle ona bakmakta.İlk emekleyişi, ilk yürüyüşü; ilk anne, baba deyişi, ilk koşması, ilk düşmesi… İlkokula gidişi, ilk diploması derken, ilklerin heyecanıyla çocuğuyla o da büyür sanki yeniden.Sonra ortaokul, liseyi bitiriş… Daha karnındayken düşlediği gün kapısına gelir dayanır.Hani o kıvancımız dediğimiz, yiğidimize kınalar yaktığımız, git oğul git; ya gazi ol ya da şehit, dediğimiz o kutlu gün gelir çatar. Bir ana düşünün!.. Gözyaşını içine akıtarak, yüreğine gamı, tasayı saklayarak evladıyla gururlanır.Sayılı gün nedir ki evlat vatan senden hizmet bekler diyerek, oğlunu yüreklendirir.Düğün yaparak yollar evladını.Dua eder.En önemlisi de Rabbine emanet eder onu.Sonra hasret dolu, asker kokulu mektuplarının yolları gözlenir.Göğsü de koltukları da kabarır.Çünkü asker anasıdır ya!... Dağları, yolları engel saymaz.Onları mektuplarla sabrederek yıkar bir bir… Her mektubu oğludur sanki.Öper öper öper! Bir ana düşünün!.. İçinde yangını andıran bir sızıyla uykusu bölünür.Kor düşer yüreğine.Sıkıntı iki el olur boğazına yapışır ve nefes almasına izin vermez.Döner durur yatağında.Rabbine sığınır.Derken sabah olur!..Aile efradına anlatır halet-i ruhiyesini. Saatler geçer ve kapıda beliren birkaç askerden biricik evladının şehadet haberini alır ve yıkılmaktan öte yanar kavrulur… Ama bağırıp çağırmadan vakur bir eleme bürünür.Ağıtlar yakar.Gözyaşı seline yenik düşer gözleri.Elindeki evladının resmini öper, koklar; yangın dudaklarında ise ateş gülleri açılmış bir halde dayanmaya çalışır.Kuzusunun körpe bedeni bayrağa sarılı baba ocağına gelince de yürekleri mengenede ezercesine acı veren; bir o kadar da yücelten şu sözler dökülüverir dudaklarından; VATAN SAĞOLSUN. Bir ana düşünün!.. Diline ve gözlerine isyanı yasaklamış.BEN ŞEHİT ANASIYIM diye gururunun acısından daha ötede olduğunu haykırır.Benim balam ölmedi ki der, ŞEHİTLER ÖLMEZ diye de evlat acısıyla yanan ana yüreğine su serpmeye çalışır.Suyu ab-ı hayat, duaları yavrusunun; vatan uğruna, bayrak uğruna, hürriyet uğruna, milleti ve inancı uğruna şehit oluşudur.Bu asırlardır akan kutlu bir ırmağın suyudur.Bu su buz gibi zemzem akıtan nurlu cennet pınarının suyudur Bir ana düşünün!.. Hem de iyice düşünün ki bugün Avrupalı kadınlarla kıyaslanmaya kalkışılan bu mukaddes anaların, değil Avrupalı, dünyada bir eşi benzeri yoktur. İşte bu TÜRK ANASIDIR. İşte bu ŞEHİT ANASIDIR. Yavrusunu vatana kurban eden TÜRK KADINIDIR!..
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil... artık beddua etmekten artık lanet okumaktan bıktık!!!tükendik!AMA BİTMEDİK VE YİTMEDİK!!!BİR MEHMET GİDER BİN MEHMET GELİR! VATAN SAĞOLSUN!!!
![]() |
#10 |
Yeni Yiğido
![]() yuunussaa Şuan
![]() Son Aktivite: 08.09.2008 20:12
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() allah rahmet etsin allah ailelerine sabır versin kahrolsuuuuuuuunnnnnnnnn pkk
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ŞEHİT DEMİRKAYA, SİVAS'TA TOPRAĞA VERİLECEK | kronik | Anasayfa Haberler | 22 | 31.08.2008 21:15 |
:( Şehit HaBer 28.07.2007 | MeLody58 | Haberler | 2 | 27.08.2008 19:59 |
Tüm Türkiye dört şehidine ağlıyor | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 27.07.2008 09:59 |
Yazıcıoğlu'ndan Türkeş Mesajı | SEMİH-58 | Arşiv | 14 | 05.04.2008 19:13 |
Sabrımız Taşıyor. Şırnak'ta Çatışma 4 Şehit.. | Kaptan-58 | Arşiv | 5 | 14.11.2007 15:24 |