|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() Sayın sivaslı hemşerilerim sitemize 35 bini aşkın üyesi var fakat katılım yaklaşık ortalama 25 ila 30 kişiyle sınırlı kalıyor az degilmi önceleri daha çok katılım vardı fakat her geçen gün azalıyor.
Neden siteye giriş yapan üye sayısı bu kadarla sınırlı kalıyor anlamış degilim hemen hemen hergün üye olan var fakat iş olsun diye üyemi oluyorlar anlamış degilim bu siteyi nekadar çok ziyaret edersek çok kazanır çünkü reklam dan gelir artacak belki biz üyelerin kazancı olmayacak yani cebine bişey girmeyecek fakat sivasımız sivaslımız kazanacak hadi yigidolar saldıralım ses gelsin günde en az üç sefer giriş yapsak yeter İsterseniz siz degerli üyeler sizde bir takip edein bana hak vereceksiniz hangi görüşten olursan ol sende gel Kalın salıcakla
![]() |
#2 |
Yasaklı
![]() ötükenindelisi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2008 14:37
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() BİZ BURDAYIZ KARDEŞİM HER AÇILAN FORUMA KATILIYORUZ LAKİN HER KONU UYĞARCA TARTIŞILMALIDIR BİZ BUNU YAPAMIYORUZ YAPTIĞIMIZ ZAMAN YA UYARI ALIYORUZ YADA SİTEDEN ATILIYOR BİR SÜRÜ ARKADAŞ ATILMIŞ DURUMDA ONUN İÇİN FAZLA KATILMIYORUZ SAYĞILAR -----TEŞEKKÜRLER -----PAYLAŞIMINİÇİN
|
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() Degerli yigidolar 35 bin üye arasından kaç tanesi atılmıştır heralde yarısı atılmamıştır.
Ben diyorumki 35 bin kişi içinden sivaslı olmayan,siteden atılmış olan,yada sivas sevdası az olupta öylesine bu siteye üye olan az sayıdadır. Yorumlarını seviyeli yaparsan atılmazsın herkese vede her görüşe saygılı molursan atılmasın. Degerli ötükenindelisi arkadaşım sana hak vermemek elde degil sana sonuna kadar katılıyorum öyle yorum yazanlar varki onların sivaslı olduguna şüphe duyuyorum neyse anladın kardeşim yani saygı çerçevesinde tartışmamızı yaparsak siteden atılmayız. bu kadar üyeden en az 1000 kişi bünde ziyaret etmesi mümkün oldugunca da sitede kalması gerekmiyormu hadi sivaslılar sitemize ve sivas sporumuza destek bu sene yine süper ligin flaş takımıyız....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BAŞKENT'DEKİ SİVASLILAR DERNEGİ | sivasli_kocak | Türkiye'deki Dernekler | 2 | 16.07.2009 12:55 |
(ASİB) AVRUPA SIVASLILAR BIRLIĞI | AyhanBayrak | Yurtdışındaki Dernekler | 11 | 29.03.2009 06:42 |
SİVASLILAR YAZI DİZİSİ (STAR GAZETESİ) | leblebi82 | Yurtiçindeki Sivaslılar | 8 | 29.12.2008 19:20 |
Hollanda Sivaslilar Platformu iftari Muhtesem Gecti.. | emirhan-58 | Arşiv | 1 | 15.09.2008 07:10 |
GURBETTEKİ -SİVASLILAR -sivas için ne yapmalı | bilalfındık | Haberler | 12 | 29.07.2008 19:01 |