|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Devlet Tiyatrosu, ''Öğüt'' adlı oyunla perdelerini açacak. Geçen sezon sergilediği oyunlarla tiyatro severlerin beğenisini toplayarak, gişe rekorları kıran oyunlarıyla beğeni toplamıştı. Sivas Devlet Tiyatrosu ''Öğüt'' adlı oyunla perdelerini açacak. Cem Uslu'nun yazdığı, Mehmet Akif Yeşilkaya'nın yönettiği ''Öğüt'' adlı oyunun dekor tasarımını Güven Öktem, kostüm tasarımını Gül Emre, ışık tasarımını Yüksel Aymaz, müziklerini Can Atilla, reji asistanlığını Kerem Yücel ve Fatih Özyiğit yapıyor. Hayatın içindeki her davranışın, başkalarını etkileyen bir sonucu ve bu sonucun da dönüp dolaşıp kişinin kendisini de etkileyen bir zincirin halkası olduğunun anlatıldığı oyunda, Menekşe Özyiğit, Cebrail Esen, Arif Yavuz, Fulya Ülvan, Mehmet Demiralp, Fatih Özyiğit ve Kerem Yücel rol alıyor. Devlet Tiyatrolarının, 60. yılda 60 yerli oyunu dünya tiyatrosuna kazandırmayı hedeflediği, tüm sahnelerinde hiç oynamamış yerli oyunlarla perdelerini açarak bir ilke imza atacağı, Sivas Devlet Tiyatrosu'nun da ''Öğüt'' adlı oyunu 1 Ekimde sanatseverlerle buluşturacağı belirtildi.Oyunun gişe rekorları kırması bekleniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sonunda açılıyor demek çok özlemiştik Tiyatromuzu. Perşembe günü Sivas'ta olamıycam ama muhakkak bu oyunu izleyeceğim.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1697
![]() |
![]() negüzel ama şimdi sivastaki tiyatro sanatçılarmızında hakkını yememek lazım gerçekten çokgüzel tiyatro sergiliyorlar izlerken büyük keyif alıyorum hepsini tebrik ediyorum üstün başarılarından dolayı
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hayırlı olsun inşallah ilgi gösterilir
![]() |