Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.01.2009, 02:54   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 954 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Katıl Yarışmaya Kazan Hediyeyi !

2001 yılında yayın hayatına başlayan SivasSpor.Com ’un Sekizinci Yaş Günü etkinlikleri çerçevesinde Banner, Walpaper ve Video Klip Yarışması açılmıştır.

Sivasspor.Com her yıl büyümeye,gelişmeye ve profesyonelleşemeye doğru hızla yol alıyor. Hedefimiz üyelerimize daha kaliteli hizmet etmek,profesyönelleşmek ve her zaman Sivasspor’un faydasına çalışmaktır. Çıktığımız bu zor yolda en büyük yardımcımız iyi niyetimiz,çalışma azimimiz ve en önemlisi siz değerli üyelerimizin destekleridir.

Sivasspor.Com ailesi her geçen gün büyüdü,gelişti ve taraftar siteleri arasında farklı bir konuma ulaştı. Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir prensibinden asla taviz vermedi ve vermeyecek. Sekiz yıldır yürüdüğümüz bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan Üyelerimize teşekkür ediyoruz. 8. Yıl hediyesi olarak üyelerimiz arasında Banner, Walpeper ve Video Klip Yarışması düzenliyoruz. Çok başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyoruz.

Haydi Yiğidolar

Şimdi Sıra Sizde !

8 Yıl Etkinlikleri kapsamında Banner, Walpeperve Video Klip Yarışması düzenliyoruz.

Katıl Yarışmaya, Kazan Hediyeyi

Eserin SivasSpor.Com da Yayınlansın !

SivasSpor.Com Üyesi olmanın Ayrıcalığını Yaşa

Yarışmaya Kuralları

1-Sadece SivasSpor.com Üyeleri yarışmaya katılabilirler.

2-Yarışmaya aynı kişinin farklı kullanıcı adları ile katılması yasaktır.

3-Site Yöneticileri bu yarışmaya katılamazlar.

4- Yarışmaya katılacak eserlerde Ana Tema ‘’Dünden Bugüne Sivasspor’’ ve ‘’Dünden Bugüne SivasSpor.Com’’ dur.

5-Yarışmaya dahil edilien eserler Sivasspor.Com yayın politakasına, T.C Yasalarına ve Genel Ahlak kurallarına uymak zorundadır.

6-Site Yöneticileri gözetiminde profesyönel bir ekip tarafından eserler değerlendirilecektir.

7-Yarışmaya katılan eserlerin tüm hakları SivasSpor.Com sitesine devir edilmiş sayılacaktır.

8- Yarışmaya son katılım tarihi, 20.02.2009 Saat 17.00`dir. Belirtilen tarih ve saatten sonra gönderilecek eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

9-Hazırlanan Eserler mail@sivasspor.com adresine gönderilecektir,katılımcılara yarışmaya eklendiğine dahil cevap mesajı gelecektir.Mailde Yarışmacının Adı-Soyadı,SivasSpor.Com’da ki üyelik ismi ve İrtibat Telefonu eklenmesi gerekmektedir.

10- Eser sahipleri, eserler için belirtilen ödüller dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez, mail@sivasspor.com adresinden yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler.

11- Banner 950px × 150px boyutunda, Wallpaper 1024px × 800px boyutunda ve Video Klip en az 2 dakika, en fazla 7.5 dakika olacaktır.

ÖDÜLLER
Birincilik Ödülü : Sivasspor Forması, Bayrağı ve Sivasspor Hediyelik Ürünleri
İkincilik Ödülü : Sivasspor Atkısı,Beresi, Bayrağı ve Sivaspor Hediyelik Ürünleri
Üçüncülük Ödülü :Sivasspor Atkısı, Beresi ve Bayrağı
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 03:27   #2
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Tecrübe Puanı: 808 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Katıl Yarışmaya Kazan Hediyeyi !

Sekizinci yılına girdiğimiz şu günler zarfında,anlam ve önemi bakımından tertiplenen bu yarışma,site içi tüm üyelere açık bir şekilde profosyonel anlamda güzel bir organize olmuştur.
İnanıyorum ki,gizli kalmış,site içinde çok büyük değerlerimiz kendini gösterecek ve güzel çalışmalara imza atacaktır.hemde var olan ödülleri düşünmeksizin
.
Alt 15.01.2009, 08:00   #3
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55

Tecrübe Puanı: 951 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

hayırlı uğurlu nice 8 yıllara inşallah eminim güzel işler çıkacak yarışma sonunda...........
Alt 15.01.2009, 11:16   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4559 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Nice 8 seneler dileklerimle yarişmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Alt 15.01.2009, 13:13   #5
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2322 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Kardeşlik, dostluk ve huzur içindi daha nica senelere; yarışmaya katılanlarad başarılar diliyorum .
Alt 15.01.2009, 14:18   #6
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TracyMcGrady58 Şuan TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54

Tecrübe Puanı: 862 TracyMcGrady58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sitemiz 8 yasina giriyor. Kendi üyeligimde 3 yasina giriyor. Insan geriye bakinca günlerin ne cabuk gelip gectiginin farkina bile varmiyor. Sitemizde hem haberleri takip ettik hem arkadasliklar kurduk. Müthis insanlarla tanisma imkanimiz oldu, hatta kimileriyle Sivasspor macina beraber gitmek nasip oldu. Yalniz Istanbul temsicileriyle görüsemedik Insallah oda birgün nasip olur

Yarismalar da cok güzel paylasimlarin cikacagindan eminim. Yarismaya katilan arkadaslara basarilar dilerim. Nice 8 seneler dileklerimle noktayi koyuyorum .
Gözlerim hep seni arıyor Kabem

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 15:20   #7
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41

Tecrübe Puanı: 1396 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

sivasspora yakışır eserlerin ortaya çıkmasını temenni ediyor katılımcılara başarılar diliyorum
Alt 15.01.2009, 15:23   #8
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 760 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

şimdiden yarışmaya katılacaklara başarılar diliyorum
Alt 15.01.2009, 16:54   #9
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2209 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

sivasspora sivaslılara ve temsil edenlere yakışır eserlerin ortaya çıkmasını temenni ediyor katılımcılara başarılar diliyorum

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 17:06   #10
bulutum58
Yiğido
NO AVATAR

bulutum58 Şuan bulutum58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2009 14:58

Tecrübe Puanı: 629 bulutum58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

ödül düşükmüş katılanlara basarılar 3d olur ıse tasarımları daha gorsel olur ozellıkle bannerın elden gecmesı sart flash daha guzel durur gercı orası ayrı ödülü artırır sanız ben katıla bılırım

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)