|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2001 yılında yayın hayatına başlayan SivasSpor.Com ’un Sekizinci Yaş Günü etkinlikleri çerçevesinde Banner, Walpaper ve Video Klip Yarışması açılmıştır. Sivasspor.Com her yıl büyümeye,gelişmeye ve profesyonelleşemeye doğru hızla yol alıyor. Hedefimiz üyelerimize daha kaliteli hizmet etmek,profesyönelleşmek ve her zaman Sivasspor’un faydasına çalışmaktır. Çıktığımız bu zor yolda en büyük yardımcımız iyi niyetimiz,çalışma azimimiz ve en önemlisi siz değerli üyelerimizin destekleridir. Sivasspor.Com ailesi her geçen gün büyüdü,gelişti ve taraftar siteleri arasında farklı bir konuma ulaştı. Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir prensibinden asla taviz vermedi ve vermeyecek. Sekiz yıldır yürüdüğümüz bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan Üyelerimize teşekkür ediyoruz. 8. Yıl hediyesi olarak üyelerimiz arasında Banner, Walpeper ve Video Klip Yarışması düzenliyoruz. Çok başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyoruz. Haydi Yiğidolar Şimdi Sıra Sizde ! 8 Yıl Etkinlikleri kapsamında Banner, Walpeperve Video Klip Yarışması düzenliyoruz. Katıl Yarışmaya, Kazan Hediyeyi Eserin SivasSpor.Com da Yayınlansın ! SivasSpor.Com Üyesi olmanın Ayrıcalığını Yaşa Yarışmaya Kuralları 1-Sadece SivasSpor.com Üyeleri yarışmaya katılabilirler. 2-Yarışmaya aynı kişinin farklı kullanıcı adları ile katılması yasaktır. 3-Site Yöneticileri bu yarışmaya katılamazlar. 4- Yarışmaya katılacak eserlerde Ana Tema ‘’Dünden Bugüne Sivasspor’’ ve ‘’Dünden Bugüne SivasSpor.Com’’ dur. 5-Yarışmaya dahil edilien eserler Sivasspor.Com yayın politakasına, T.C Yasalarına ve Genel Ahlak kurallarına uymak zorundadır. 6-Site Yöneticileri gözetiminde profesyönel bir ekip tarafından eserler değerlendirilecektir. 7-Yarışmaya katılan eserlerin tüm hakları SivasSpor.Com sitesine devir edilmiş sayılacaktır. 8- Yarışmaya son katılım tarihi, 20.02.2009 Saat 17.00`dir. Belirtilen tarih ve saatten sonra gönderilecek eserler değerlendirmeye alınmayacaktır. 9-Hazırlanan Eserler mail@sivasspor.com adresine gönderilecektir,katılımcılara yarışmaya eklendiğine dahil cevap mesajı gelecektir.Mailde Yarışmacının Adı-Soyadı,SivasSpor.Com’da ki üyelik ismi ve İrtibat Telefonu eklenmesi gerekmektedir. 10- Eser sahipleri, eserler için belirtilen ödüller dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez, mail@sivasspor.com adresinden yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler. 11- Banner 950px × 150px boyutunda, Wallpaper 1024px × 800px boyutunda ve Video Klip en az 2 dakika, en fazla 7.5 dakika olacaktır. ÖDÜLLER Birincilik Ödülü : Sivasspor Forması, Bayrağı ve Sivasspor Hediyelik Ürünleri İkincilik Ödülü : Sivasspor Atkısı,Beresi, Bayrağı ve Sivaspor Hediyelik Ürünleri Üçüncülük Ödülü :Sivasspor Atkısı, Beresi ve Bayrağı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40
Tecrübe Puanı: 808
![]() |
Sekizinci yılına girdiğimiz şu günler zarfında,anlam ve önemi bakımından tertiplenen bu yarışma,site içi tüm üyelere açık bir şekilde profosyonel anlamda güzel bir organize olmuştur.
İnanıyorum ki,gizli kalmış,site içinde çok büyük değerlerimiz kendini gösterecek ve güzel çalışmalara imza atacaktır.hemde var olan ödülleri düşünmeksizin.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu nice 8 yıllara inşallah eminim güzel işler çıkacak yarışma sonunda...........
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4559
![]() |
Nice 8 seneler dileklerimle yarişmacı arkadaşlara başarılar dilerim
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşlik, dostluk ve huzur içindi daha nica senelere; yarışmaya katılanlarad başarılar diliyorum .
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 862
![]() |
Sitemiz 8 yasina giriyor. Kendi üyeligimde 3 yasina giriyor. Insan geriye bakinca günlerin ne cabuk gelip gectiginin farkina bile varmiyor. Sitemizde hem haberleri takip ettik hem arkadasliklar kurduk. Müthis insanlarla tanisma imkanimiz oldu, hatta kimileriyle Sivasspor macina beraber gitmek nasip oldu. Yalniz Istanbul temsicileriyle görüsemedik
Insallah oda birgün nasip olur Yarismalar da cok güzel paylasimlarin cikacagindan eminim. Yarismaya katilan arkadaslara basarilar dilerim. Nice 8 seneler dileklerimle noktayi koyuyorum .
|
|
|
|
#7 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sivasspora yakışır eserlerin ortaya çıkmasını temenni ediyor katılımcılara başarılar diliyorum
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 760
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdiden yarışmaya katılacaklara başarılar diliyorum
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sivasspora sivaslılara ve temsil edenlere yakışır eserlerin ortaya çıkmasını temenni ediyor katılımcılara başarılar diliyorum
|
|
|
#10 |
|
Yiğido
![]() ![]() bulutum58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2009 14:58
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
ödül düşükmüş
katılanlara basarılar 3d olur ıse tasarımları daha gorsel olur ozellıkle bannerın elden gecmesı sart flash daha guzel durur gercı orası ayrı ödülü artırır sanız ben katıla bılırım ![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|