|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
10 bin liraya 14 yaşında kız! 10 bin lira başlık parası verilerek ailesinden satın alınan 14 yaşındaki genç kız "mecbur kaldım" dedi. Van'dan 10 bin lira başlık parası karşılığı ailesinden alınan 14 yaşındaki D.B., Çorum'da Sefa K. (26) ile evlendirilmek istendi. D.B. ile bir ay nikâhsız birlikte yaşayan Sefa K. ve babası Kemal K. (47), tutuklandı. Bakire olduğu tespit edilen D.B. ise devlet korumasına alındı. İddiaya göre, Çorum'un Türkler köyünde yaşayan Kemal K., duyma ve konuşma sorunları yaşayan oğlu Sefa K.'yı evlendirmek için aracılar vasıtasıyla Van Çaldıran'dan 10 bin TL karşılığında D.B.'yi ailesinden alıp Çorum'a getirtti. Şikayet üzerine, Sefa K. ve babası Kemal K. gözaltına alındı. Genç kız, ifadesinde "Babama 10 bin TL verilmiş ve benim Sefa ile evlenmem istendi. Ben de mecburen kabul ettim. Sefa ile 1 aydır birlikteyiz" dedi. Kemal K. ise, "Oğlum kızla Çorum'da bir yerde tanışmışlar. Kız oğluma 17 yaşında olduğunu söylemiş. Nüfus cüzdanını aldığımızda kızın yaşının 14 olduğunu öğrenince şoke olduk. O nedenle resmi nikah kıyamadık. Biz 17 yaşında biliyorduk" diye konuştu.
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bilmiyorduk ; istemeden oldu ; mecbur kaldim ...Bos bahaneler bunlar ! Allah islah etsin ....
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
![]() Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() Satanda da aLandada meymenet yok zaten...Satmak iÇin ürüyor bunLar..Hayatta yapabiLdikLeri tek şey bu heraLde..
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVAS'TA DÜNÜR GEZME-KIZ İSTEME GELENEĞİ | Sabiha Serin | Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım | 7 | 06.02.2012 16:24 |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Öğrenci harç ücretlerine büyük zam | mad.sentenced | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 12 | 09.07.2009 13:26 |
TRT 6 | kronik | Serbest Kürsü | 224 | 24.01.2009 12:44 |
Sivas'lı Madımakla Anılmaktan Rahatsız | sivaslıgenç | Arşiv | 49 | 01.07.2008 17:31 |