|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Kuzey Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2014 09:39
Tecrübe Puanı: 607
![]() |
![]() ![]() Az kalsın canından oluyordu Önceki gece Mısmılırmak’ta meydana gelen ve yaklaşık 50 evin zarar gördüğü selde Cemile Ceylan isimli kadın ölümün eşiğinden döndü. Dedebalı Mahallesi’nde ki müstakil bir evde yalnız yaşayan Cemile Ceylan’ı sel suları uykuda yakaladı. Komşularının yardımıyla uyanan Cemile Ceylan, evine dolan su nedeniyle uzun süre evde mahsur kaldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri, Cemile Ceylan’ı evin camında ki demirleri sökerek kurtarabildi. Olayın şokunu halen üzerinden atamayan Cemile Ceylan, “Ben zaten tek başına yaşayan kimi kimsesi olmayan ve kıt kanaat geçinen bir insanım. Birde bu olayın meydana gelmesi beni zor durumda bıraktı. Evdeki eşyalarımın büyük bir bölümü kullanılamayacak duruma geldi. Tek tesellim zorda olsa bu olaydan canlı kurtulabilmek. Komşularıma ve belediye ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi. Ölümden dönen Cemile Ceylan bir an önce mağduriyetin giderilmesini istedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Geçmiş olsun
Devletimizin gerekeni yapacağını umuyorum çünkü böyle bi olaya göz yumacağını sanmıyorum...
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1113
![]() |
![]() ALLAH yardımcıları olsun onun ve tüm mağdurların... Yalnız DEYLETte benim gibi ALLAHa havale etmesin ne gerekiyorsa yapılsın ve yapılacağınada inanıyorum...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Az kalsın annesini öldürüyordu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 02.08.2008 10:01 |
75 yöntemle paranız cebinizde kalsın ! | fertelliyim | Arşiv | 2 | 23.01.2008 20:20 |