|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan bu yıl içerisinde 300'e yakın köy yolunda bakım ve onarım çalışması yapılacağını söyledi. Kayhan bu çalışmaların biran önce tamamlanabilmesi için 2 olan ekip sayısını da 5'e çıkardıklarını söyledi. İl Özel İdaresi bu yıl içerisinde 17 ilçe genelinde köy yollarının tamamının bakım ve onarımını yapmayı planlıyor. Bu kapsamda çalışmalara start verilirken daha önce bu çalışmaları yürüten 2 ekip sayısı da 5 e çıkarıldı. İl Özel İdaresi'nin bu kapsamda yürüteceği çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan, 2007-2008 yıllarında yapılan 300'e yakın köy yolunda bakım ve onarım çalışması yapılacağını söyledi. Ekiplerin çalışmalara başladığını ve bu yıl içerisinde bu çalışmaları tamamlamayı planladıklarını dile getiren Kayhan, “Sivas'ımızın her köşesine hizmet alanlarımız çerçevesinde gereken hizmeti götürmenin gayreti içerisindeyiz. Personelimiz, ekiplerimiz bu anlayışla çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl içerisinde 52 kilometre köy yolunda onarım, 131 kilometre stabilize kaplama, 430 kilometre asfalt, 17 sanat yapısı, 20 içme suyu, 30 kanalizasyon çalışması, 27 sulama tesisi yapımı planlandı." "RUHSATSIZ İŞYERİ KALMADI!" Mücavir alan dışındaki tüm işletmelerin ruhsata bağlandığını da belirten İl Özeli İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan, Sivas'ta mücavir alan dışında faaliyet gösteren ruhsatsız iş yeri kalmadığını dile getirdi. İş yerlerinin ruhsatlandırılması konusunda ciddi bir çalışma yürüttüklerini bunun neticesinde de kaçak işletme kalmadığını dile getiren Kayhan, aynı zamanda köylerdeki kaçak yapılaşmalara da izin vermediklerini söyledi. Sivas`ın Sesi Gazetesi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
köylerimiz bizlerin her şeyi doğup büyüdüğümüz köylerin dahada güzel olması temennimiz inşallah güzel olur bütün köylerimiz güzel hizmetleri hakediyor
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
Alıntı:
![]() ikamet edenler varkende en az 4-5 kez yol yapiyoruz dediler ama hepsi fiyasko oldu... Ins diger köylerimize faydasi olur. Hayirlisi neyse o olsun. BU MILLETIN EFENDISI KÖYLÜDÜR.
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
NEKADAR KİMSE KALMASADA O KÖYLER BİZLERİN KÖYÜ YOLUMUZ DÜŞTÜĞÜ ZAMAN ENAZINDAN HERKES FAYDALANMIŞ OLUR HİZMETİN KÖTÜSÜ OLMAZ
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
HAYIRLISI OLSUN INSAALLAH.......... BEN ASLIMI & KÖYÜMÜ ASLA UNUTMADIM......... ![]()
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() $arki$Laliim.58 Şuan
Son Aktivite: 28.10.2009 22:19
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
Walla bizim köydede kimse kalmadi.. ben kendim Avrupada dogdum burada buyudum,,,ama Köyde kimse kalmasa bile her izine gittigimde Babamin dogup buyudugu evi görmek istiyorum, ve birde orada ruhuna Fatiha okuyabilecegim bircok insan var.. (cogunu tanimasam bile)
- yollarda kötü olunca zorluk cekiyoruz ama insaAllah guzel calismalar sonucunda ulasim kolaylasir bizlerde rahatca isteklerimizi yerine getiririz.. Selam ve dua ile |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Navigator
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() $arki$Laliim.58 Şuan
Son Aktivite: 28.10.2009 22:19
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeniden doğmuş gibi olsun bütün köyler
![]()
|
|
|
#10 |
|
Moderator
tüm köylerimiz asfalt yolları hakediyor çalışmalarda başarılar dilerim köylere gösterilen ilgiden dolayı
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|