|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 2. NRW Türk- Alman Ekonomik işbirliği toplantısı yapıldı. Özellikle yabancı işçiler ve hakları konularında konuşmalar yapıldı. Yabancı işçileri temsilen Sivaslı Ömer Köskeroğlu geniş ve bilgilendirici bir konuşma yaptı. Toplantıya katılan Volkswagen’in sendikası IG Metall yabancı işçiler sözcüsü hemşerimiz Ömer Köskeroğlu da yaptığı konuşmada özellikle farklı ülkelerden olan işçilerin bir arada ve adaletlice yaşamasını gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda NRV Eyaletinde Belediye Meclis üyesi de olan Köskeroğlu; Volkswagen üç büyük otomotiv şirketinden biri, burada 154 ülkeden 370 bin işçi çalışıyor. Bizim görevimiz farklı kültürlere, farklı din ve dillere sahip olan işçilerimizin birlikte çalışmasını ve hiçbir ayrımcılığa tabii tutulmamasıdır. Temsilcisi olduğumuz işçi sendikasına bağlı 2200 Türk işçimiz var. Yabancı işçilere karşı ayrımcılık yapılmaması, eşit işe, eşit ücret kuralının uygulanması çok önemli. ‘’ Dedi. Volkswagen Türkçe Konuşuyor Kampanyası da toplantıda tanıtıldı. Toplantı konuşmaların ardından sona erdi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1117
![]() ![]() |
![]() hmm iyi etmişler
![]()
![]() |
#3 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Almanya da çok sayıda Türk işçi var. Gurbetçi işçilerimiz kazandıklarının bir bölümü ile memleketlerinede yatırım yapıyorlar. Yabancı işçilerin hakları konusunda çalışmalarda bulunun hemşerimiz Sayın Ömer Köskeroğlu'nu başarılı çalışmalarından dolyı kutluyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() faydalı işler yapna helal olsun
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 'Volkswagen Türkçe Konuşuyor Kampanyası' bu kampanya cok güzel inşallah diğer firmalara da örnek olur.
Almanyada 154 farklı ülkeden işiçi varmış herhalde Türkiye'de çalışan sayısı azda olsa 100 e yakın ülkeden işçiler vardır diye düşünüyorum.
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kazandıklarını helal olarak kazanıyorlarsa ne mutlu onlara...
![]() |
#7 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hemserilerimizin yurtdisinda iyi mevkilerde ve faydali görevlerde olmalari bizleri gururlandiriyor
Alman-Türk is birliginin her zaman hosnut gecmesi icin karsilikli anlayis toleranz gerek bunun icin caba sarf eden Ömer abiye tesekkürler Almanya ve Türkiye arasi is birliginin gelismesi yönden calismalarin olmasina sevindim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|