|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bayrağıyla Terhis Oldu Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Küçük Oğlu Bilal Erdoğan, Burdur 58'inci Piyade Eğitim Alayı'nda, Döviz Bedelli Olarak 3'üncü Tabur 2'nci Bölük'te Yaptığı Askerliğini Bitirerek Dün Sabah Saat 08.30'da Kışladan Ayrıldı. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan, Burdur 58’inci Piyade Eğitim Alayı’nda, döviz bedelli olarak 3’üncü Tabur 2’nci Bölük’te yaptığı askerliğini bitirerek dün sabah saat 08.30’da kışladan ayrıldı. Bilal Erdoğan’ın da bulunduğu 115’inci dönemde vatani görevlerini yapan 5 bin 500 asker, Burdur Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Hayta tarafından uğurlandı. Bilal Erdoğan’ı uğurlamak için Burdur Valisi Halil İbrahim Özçimen de kışlada hazır bulundu. Sırtında Türk Bayrağı asılı olarak nizamiyenin kapısında görünen Bilal Erdoğan’ı Başbakanlık koruma ekibi karşıladı. Erdoğan, koruma ekibiyle Antalya’ya gitti.
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1145
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman Allah korusun bir şey olur Başkan(ımızın)! ogluna ! Allah koruma ekibine zeval vermesin
![]()
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1492
![]() |
DÖVIZ BEDELLI YAPACAGINA DIGER COCUKLARIMIZ GIBI KARDESLERIMIZ GIBI NORMAL YAPSAYDIYA GÖRSEYDIK O ZAMAN KUTLARDIM.
YURT DISINDA YASAMIYOR BIR SORUNUDA YOK BURDURDA 28GÜN ISTE TATIL YAPTI GIDIYOR NE OLACAKTI BUNADA ASKERLIK DIYORLAR!? YURDUMUZUN DÖRT BUCAGINDAKI ASKERLERIMIZE YÜCE MEVLAM ZEVAL VERMESIN ONLARA HAYIRLI TESKERELER DILIYORUM INS.HEPSIDE AILELERINE VE SEVDIKLERINE KAVUSURLAR AMIN.VATANIMIZ ONLARA EMANET..
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Terhis olmak için önce asker olmak lazım.
Başbakanın oğlu kendi ülkesinde okumuyor,kendi ülkesinde çalışmıyor,kendi ülkesinde ikamet etmiyor.Başbakanın ülemizle alaklı hani güzel sözü inandırıcı gelebilir ki? ![]()
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1492
![]() |
yasadigi ülkede yapsaydi askerligini!
ne isi varmiski türkiyede madalya takacak halimiz yok bunun gibi zengin cocuklarina. sehit analari gözyasi dökerken,digerleri sevdikleri aileleri 15 ay yolunu gözlerken. bunun gibiler beni hicmi hic ilgilendirmiyor..........
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Beni üzen o bayrağı alet edip sırtına takıp türbünlere oynaması. Sanki doğuda dağlarda kelle koltukta cephede teröristlerle çarpışan canını veren şehit düşen mehmetçiklerimiz onun kadar sevmiyo o bayrağı.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
Ülkemizde tek bedelli askerlik yapan Bilal Erdoğan mı ? Bedelli askerlik şartlarını taşıyorsa herkes bedelli yapabilir. Yurt dışında yaşayanları da biliyoruz Burdur'a gelip 28 gün sonra terhis oluyorlar.
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Aslında sözümüz genel, kıyak askerlik diye birşey olmamalı, bu şu anlama geliyor zengin, parayı basan, förmül bulup yurt dışına çıkıp bundan faydalanır, gerçi çıkmasında gerek yok kısa dönemden yararlanmasada en rahat yerlerde yaparlar askerliklerini. Çileyi çeken, asıl öz askerliği yapan şehit düşen yine fakir fukaranın torpilsiz evlatları. Bu haksızlık, Bilal Erdoğan'da bunların en göze batanı olduğu için gündeme gelmiş sadece.
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1487
![]() |
Yan gelip yatma bu olsa gerek !...
![]() |
|