|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Adana'da yasadışı gösteride bıçaklanarak şehit edilen polis memuru 24 yaşındaki Ferdi Özkan'ın katilinin bulunması için kentte operasyonlarını sürdüren polisin gözaltına aldığı şüphelilerin sayısı 15'e yükseldi. ŞEHİT POLİS MEMURUNUN SON GÖRÜNTÜLERİ Geçen cumartesi akşamı yasadışı gösterilerde şehit olan Ferdi Özkan'ın katilinin yakalanması için soruşturmanın aralıksız devam ettiğini belirten Adana Emniyet Müdürü Salih Kesmez, olayın meydana geldiği günden itibaren yapılan çalışmalarda 15 kişinin şüpheli olarak gözaltına alındığını söyledi. Kesmez, “Bu kabul edilebilir bir durum değil. Ferdi arkadaşımızın katilini bulup adli makamlara teslim edeceğiz. Bundan hiçkimsenin şüphesi olmasın. Çalışmalarımız ve operasyonlarımız devam ediyor” dedi. 3 yıllık polis memuru Ferdi Özkan, terör örgütü PKK'nın Siirt'in Eruh İlçesi'nde ilk silahlı eylemi düzenlemesinin yıldönümü nedeniyle geçen cumartesi günü yapılan yasadışı gösteride bıçakla yaralanıp, götürüldüğü hastanede şehit olmuştu
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1129
![]() |
ALLAH belalarını versin, böylelerine insan demeye bile dilim varmıyor, umarım biran önce yakalanır ve hakettiği cezayı alır.....
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
bu kervan böyle gittikce daha çok katil ararız ********ler türk bayrağını yaktılar ,pilisi kurşunladılar askere kurşun sıktılar her türlü pisliği ----- yaptılar oda yetmezimiş gibi miletmeclisinde eli kanlı caniye sayın dediler ülkenin her yanında her türlü provakasyonu yaptılar oda yetmezimiş gibi bu seferde eruhda pkk günü düzenlediler tererüstü kıral gibi karşıladılar neymiş askere ilk kurşunu ******** sıkmış peki bunlar olurken hükümet ne yaptı ülkeyi nasıl kaosa sürükleriz hesabı yaptı niye çünkü ABD li abileri öyle olsun istedi şimdide eli kanlı katil yazıyo onlar oynuyo yazıklar olsun şehitlerin kemikleri sızlıyo hiçmi vişdanınız sızlamıyo evlerinizde başınızı yastığa koyunca nasıl uyuyorsunuz ama nasıl olsa şehit olanlar fakir çoçuğu zengin bedel veriyor içim yanıyo çok zoruma gidiyo yazaçak çok şeyler var ama zaman zaman yazarız inşallah VATAN SANA CANIM FEDA........
Konu _DuMaN_58 tarafından (17.08.2009 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Küfürsüz Yorum Yapınız |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 910
![]() |
o katilin / katillerin allah belasini versin,
ey yüce yaradanim senin verdigin canlari alanlarin cezalarini da sen en yakin zamanda ver insallah, böyle acilara yürekler dayanmiyor!! Ates dayima düstügü yeri yakiyor, ama izlerkende gözyaslarimiza hakim olamiyoruz, ne diyelimki bir ailenin ocagina daha ates düstü su mübarek günlerde : (((
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
![]() |
ben yazdıklarımdan hiç bir zaman küfür kullanmadım kullanmamda siz benim mesajlarımı niçin noktaladınız eli kanlı katillere nedememi beklerdiniz latifelermi dokuyacatım yani elikanlı caniye nedemem gerekiyordu yazdıklarımı noktalamanızı esfle karşılıyorum lüfen yazdıklarımı gözden geçirirmisiniz küfür olan nevar ben okadar kültürsüz insandeğilim
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
Alıntı:
Ve bunların içinde yaşamaktanda ve bunlara eğitim vermektende hoşnut değilim. Bu kişilerle bir araya gelen devlet dediğimiz insanlara ne demeli şimdi. ALLAH AİLESİNE YARDIM ETSİN ALLAH ANASINA SABIR VERSİN Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... Bunlar insan değil olmayada niyetleri yok zaten ne dersen de ............BUNLARIN HEPSİDE. ![]() Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... .............................b unların hepsi Konu ÇİRKİN KIZ58 tarafından (17.08.2009 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1130
![]() ![]() |
ALLAH onların belasını versin o ********lerin
inşallah en kısa sürede bulunurlar gerçi bulunsa ne içerde besleyip geri çıkaracaklar iran da falan olsa hakettiği cezayı en iyi şekilde verirler burda da misafir gibi besliyorlar
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 925
![]() ![]() ![]() |
Orda burda eylem yapıp polise taş atan göstericilerin üstüne gerçek silahla ateş edeceksin gösterici bulamayan poliside cezalandırcaksın aslında yoksa bu itler adam olmayacak.Yada yakaladıgın göstericiyi asacaksın kurt açılımı flan traş adamlar bu ülkenın ekmeğini suyunu yıyıp içiyorlar nankörlülk yapıyorlar.Sevmıyordsan defol Git.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20
Tecrübe Puanı: 1375
![]() |
Alıntı:
bu katil kimse umarım en yakın zamanda yakalanır........ bu adamların hakkı idam sehbasıdır |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|