Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.08.2009, 17:22   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 953 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ta Ramazan Etkinlikleri

Sivas Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinleri kapsamında düzenlenen "Geleneksel Seyirlik Oyunlar", her gece Sivaslılara eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Sivas Belediyesi tarafından tarihi Buriciye Medresesi önü Anfi Tiyatro'da düzenlenen "Geleneksel Seyirlik Oyunlar" programıyla vatandaşlara Meddah, Orta Oyunu, Karagöz-Hacivat, Tasavvuf Musikisi ve Sema gösterileri sunuluyor. Ramazan ayı süresince 21.30 - 24.00 saatleri arasında Buruciye Medresesi önü Anfi Tiyatro'da vatandaşlara sunulan "Geleneksel Seyirlik Oyunlar" her akşam devam edecek.

Büyüm memnuniyet ile karşılanan bu etkinliklere vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği ilerleyen günlerde daha çok etkinliklere yer verileceği gelen haberler arasında.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009, 17:27   #2
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1366 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ta Ramazan Etkinlikleri

valla güzel oluyo........

sivas sıcak olsa daha güzel olacakta.........
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009, 17:33   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

güzel bi uygulama bu belediyeler arasında tüm şehirlerde güzel programlar yapıyorlar ramazanın bi özelliğide bu olsa gerek her dalda rahmet ve bereket dolu nice güzel ramazanlara
Alt 25.08.2009, 00:11   #4
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1365 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hep İstanbulu izler imrenirdim.. ben de gideceğimdir bir akşam...
Alt 25.08.2009, 00:50   #5
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04

Tecrübe Puanı: 1702 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya nekadar güzell aynı eski ramazanlarda olduğu gibi çok güzell bende gidicem tebrik ederim hazırlayanları emeklerine sağlık onlar orda güzel güzel hazırlamışlar akşam soğukta sunuyolarsaa bizede gidip izlemek düşer
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 02:21   #6
ömer yalcin
Yasaklı
NO AVATAR

ömer yalcin Şuan ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13

Tecrübe Puanı: 0 ömer yalcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öyle güzel etkinliklerde hic bulunmadim,ama eminim cok güzeldir...............
ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 07:44   #7
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hep İstanbulu izler imrenirdim.. ben de gideceğimdir bir akşam...
bence kaçırma hergün git derim
Alt 26.08.2009, 13:02   #8
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1365 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

gittim abi gerçekten çok güzeldi.. hazırlayanların ellerine sağlık..medrese nin önünde çok hoş bir ortamdı... sivasta sosyal etkinlik yok diyenlere özellikle tavsiye ederim...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

kaçırmayı derim çok güzel...

Konu goramaz tarafından (26.08.2009 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)