|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinleri kapsamında düzenlenen "Geleneksel Seyirlik Oyunlar", her gece Sivaslılara eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Sivas Belediyesi tarafından tarihi Buriciye Medresesi önü Anfi Tiyatro'da düzenlenen "Geleneksel Seyirlik Oyunlar" programıyla vatandaşlara Meddah, Orta Oyunu, Karagöz-Hacivat, Tasavvuf Musikisi ve Sema gösterileri sunuluyor. Ramazan ayı süresince 21.30 - 24.00 saatleri arasında Buruciye Medresesi önü Anfi Tiyatro'da vatandaşlara sunulan "Geleneksel Seyirlik Oyunlar" her akşam devam edecek. Büyüm memnuniyet ile karşılanan bu etkinliklere vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği ilerleyen günlerde daha çok etkinliklere yer verileceği gelen haberler arasında. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20
Tecrübe Puanı: 1366
![]() |
valla güzel oluyo........
sivas sıcak olsa daha güzel olacakta......... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bi uygulama bu belediyeler arasında tüm şehirlerde güzel programlar yapıyorlar ramazanın bi özelliğide bu olsa gerek her dalda rahmet ve bereket dolu nice güzel ramazanlara
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1365
![]() |
hep İstanbulu izler imrenirdim.. ben de gideceğimdir bir akşam...
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 1702
![]() |
ya nekadar güzell aynı eski ramazanlarda olduğu gibi çok güzell bende gidicem tebrik ederim hazırlayanları emeklerine sağlık onlar orda güzel güzel hazırlamışlar akşam soğukta sunuyolarsaa bizede gidip izlemek düşer
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Öyle güzel etkinliklerde hic bulunmadim,ama eminim cok güzeldir...............
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence kaçırma hergün git derim
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1365
![]() |
gittim abi gerçekten çok güzeldi.. hazırlayanların ellerine sağlık..medrese nin önünde çok hoş bir ortamdı... sivasta sosyal etkinlik yok diyenlere özellikle tavsiye ederim...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] kaçırmayı derim çok güzel...
Konu goramaz tarafından (26.08.2009 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|