|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"dediklerin çıktı ihtiyar bacı"
kanımda tutuştu yuttuğum saHra / çatlarcasına sustum iğreti sitemlere gebe kaldı arâfım debelenen bir çiseye astım öfkeyi sürüyüp korkunuzu anlamsızlığa kıtlayın gölgenizi pirelendi deriniz güneşe çıkmayınca kıtlayın şeker sanıp ürkek ve üryan her sokakta yeterli mi kemik sesleri keyfinizi kaçırMAYan hangi pasaklı bela paçasından tutarak o masum gecelerin dudak dişlemek mi sandınız cinayeti daha kırmadınız mı kalemin/izi pencereler arasından bakarken / gece ile gündüzün kızağa çekilen serseri adımlarla ölüyorum anbean bu yangına kaç damla su düşecek cumbalı cehennem köşelerinden utanır mı ar çiğneyen kadınlar destursuz tekmelerle hangi kavim geziyor kapımızda hovarda infaz vakti uyuya kalmaz ölüm kıpırda her pisliğe aşk deyin siz habire tükrük yutup gevşeyin çürürcesine / hırlayın kanı kum kokan kadavra kıymetli keyfinizle yap boz oynayın figüranlar bulun kimliği sizin olan uzanın sidre sanıp haşin ve mağrur sürükleyin ardınızdan yığın yapın üst üste gün/ahınızı şiir yazıp uçurun süsleyin tasmanızı salyalı dudaklarla çöller de kaldırıldı toplu infaz vaktine ıraktır acı kentlerin alev alan yağmurları gibiyim keyif süren köpekler !!! celladımı getirin siz seyredin siz kesin MEHMET ŞÂMİL
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|