|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türkiye Partisi (TP) Merkez İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti΄nin son 2 yılda Sivas΄a herhangi bir yatırım yapmadığını söyledi. Öztürk, merkez ilçe yöneticileriyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek, partilerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye Partisi olarak kısa zamanda Sivas΄taki teşkilatlanmalarını yaptıklarını dile getiren Öztürk, Sivas΄a en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Partilerinin genel başkanı Abdüllatif Şener΄in örnek bir lider olduğunu ifade eden Öztürk, Türkiye Partisi΄nin Türkiye΄nin umudu olduğunu söyledi. Öztürk, şunları kaydetti: “AK Parti iktidarının son 2 yıl içerisinde Sivas΄ımıza yapmış olduğu herhangi bir yatırım yoktur. Son yapılanlar genel başkanımızın eseridir. Genel başkanımız siyaseti bıraktıktan sonra AK Parti milletvekillerinin Sivas΄a yapmış olduğu 4 şey var ki anlatmakla bitmeyecek kadar fazladır. Sivas΄ın tüm yatırımları durmuş, işsizlikte rekor kırmış, dikimevi elinden alınmış, Tekel, Devlet Malzeme Ofisi kapatılmış, bunlar yetmezmiş gibi özürlüler lisesinin son aşamaya kadar Sivas΄a açılması beklenirken Tokat Turhal΄a açılmıştır. AK Parti milletvekilleri de genel başkanlarını örnek almış olmalılar ki oğluna, damadına ne yaparım çabası içerisine düşmüşlerdir. AK Parti teşkilatları derseniz her yıl değişim içerisinde kavga ile kendi mücadelelerini vermekteler ve bunun sonucunda Sivas için hiçbir şey yapamaz durumdalar. Buradan sesleniyorum, sayın Başbakan seçim zamanında meydana çıkıp “Sivas΄ın bakanı benim” diyordunuz. Şimdi Sivaslı hemşehrilerime soruyorum, Sivas için ne yapmış sayın Başbakan. Şu iyi bilinmeli ki Sivas bakanına değil, başbakanına kavuşaktır” dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 1035
![]() |
Bu haber bana çok tanıdık geliyor , bana İzmir'in durumunu hatırlatıyor. Yıllarca iktidarla ters düşen muhalif İzmir'e yapılan haksızlıkları hatırlatıyor. Sivas'lı belki güzel hizmetleri kaybetmiştir ama Onur'unu , oyunu satmamıştır.
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün seçim olsa yine ak parti milletvekilleri çoğunlukta olur ve yine hizmet gelmez
çalışan üretken zeki vekiller göndermemiz gerek yeri geldiğinde masaya yumruğunu vuracak hizmet isteyecek vekillerimiz olmalı olurmu derseniz hayal derim zor çok zor
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru söze ne hacet...
Birde Sayın Şener bakanlığı erken bırakmasaydı Sivas'a daha neler yapılırdı neler... Sanırım bu noktada Sayın Şener'i eleştirmek gerek.
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1347
Şener'in Sivas'a katkılarını inkar eden en büyük nankördür.Sivas'ın neyi varsa doğrudan ya da dolaylı hep onun çabaları.O gitti,Sivas'ın hali ortada..
Hep söylediğim gibi,Şener kendi bile oy vermesin kendine,ben yine vereceğim!
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() sinan-58 Şuan
Son Aktivite: 02.08.2011 00:41
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
sivaslı birlik olup şeneri çıkartmalı o zaman sivas çok gelişecek
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
Adam Gibi sivası Temsil eden birisi kalmadıki Güreşci temsil eder oldu.
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1347
Zaten ben Şener'e oy vereceğim abi..
![]()
|