|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun “Başkan İşi Yokuşa Sürüyor” dedi, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp “Uyumlu çalışmalıyız” diyerek cevap verdi. Karşıyaka Mahallesi΄ne geçtiğimiz yıl yapılan yeni köprünün bağlantı yollarının bir türlü yapılamamasının yankıları devam ediyor. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, hükümetin desteği ile kentte bir çok çalışmanın tamamlanabileceğini ifade ederek AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun΄un “Başkan İşi Yokuşa Sürüyor” sözüne cevap verdi. Konu hakkında polemiğe girmek istemediğini ifade eden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, köprüyle ilgili milletvekili Uzun ile yüz yüze görüştüklerini söyledi. 18. madde uygulaması ile köprünün bağlantı yollarının yapılabileceğini bunun aksini kendisinin de ifade etmediğini belirten Başkan Ürgüp, “Merkezi hükümet illa bize para göndersin demiyoruz ama bizim Sivas olarak 4 tane milletvekilimiz var. Bu doğrultuda merkezi hükümetten faydalanabileceğimizi düşündüğümüz için o şekilde açıklama yaptık” dedi. Köprünün yapımı için 3 milyon TL΄lik ödeneğin Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener΄in AK Parti hükümetinde görevde bulunduğu zaman gönderildiğini hatırlatan Başkan Ürgüp, şunları kaydetti: “Biz o köprünün yollarını yaparız. Ama imar geçirdiğiniz yerlerde ki alt yapı çalışması yapılmayacak mı? Bunlar masraf değil mi? Biz öyle imkanları çok geniş bir belediye değiliz. Bunların hepsini ölçüp biçmek gerekiyor. Vekilimizin bu olayla ilgili düşüncelerini saygı ile karşılıyorum ama bence burayı gözden kaçırıyor diye düşünüyorum. Neticede merkezi hükümet para gönderir veya göndermez, biz bu yolları yapacağız. Ayrıca bu köprü bizim dönemimizde yapılmadı. Bizden önce ki belediye döneminde yapıldı. Belediyenin görevi olan bu yollar önceki yönetim zamanında da yapılamadıysa bir sebebi var demek ki. Bu sebeple belediyemizin o dönem, bu dönem fark etmez bütçesinin bu yolun yapım işine çok uygun olmadığını gösterir. Ama bir netice alamazsak bu işi kendi imkanlarımızla yapacağız. Hükümet bizim hükümetimizdir. Vekiller bizimdir. Neticede belediye de hepimizin belediyesi. Bunların birbiri ile uyumlu çalışması gerekir. Bu tür konuları basın önünde tartışmak benim prensibim değil. Asla bu tür şeylere girmeyeceğim. Yıllarca böyle yapıldı Sivas bundan ne kazandı. Herkes birbiri ile tartıştı. Partiler, milletvekilleri, başkanlar, valiler herkes birbiri ile tartıştı. Soruyorum Sivas bunlarla ne kazandı. Ben herkese karşı eşit mesafedeyim. Sivas΄ın meseleleri yerde kalmayacaktır. Bunlar ama bugün olur ama yarın. Sonuç olarak hepsini çözmeye gayret edeceğiz. Bu iş için çalışmalarımızı hazırlıyoruz. Neticede o yol yapıldığında sadece Karşıyaka değil bizimle alakası olmayan 40 köyede hizmet gidecek. Bu şekilde düşünüldüğünde de “iş belediyenin, bizim değil” gibi söylemler yanlış oluyor.” Yeni Ülke |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
Doğan ürgüp bu konuda %100 haklı ! Meclis çatısı altında yan gelip yatıyorlar hala vekalet ettikleri şehir için hiç bir şey yapmamışlar ve yapmayada yanaşmıyorlar..Eğer iş yokuşa sürülüyorsa bunu Selami Uzun yapıyor....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bu tür konuları basın önünde tartışmak benim prensibim değil."
Olması gerektiği gibi.Teşekkürler.Yalnız bu kişisel bir prensip.O da iyidir. ![]() Vekillere gelince, "Köprünün yapımı için 3 milyon TL΄lik ödeneğin Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener΄in AK Parti hükümetinde görevde bulunduğu zaman gönderildiğini",cümlesi nokta mahiyetindedir.Çokça konuşmaya lüzum yok.
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
Tencere dibin kara seninki benden kara...
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Bu iktidar için yandaşlık önemli bizim dört tane vekililmiz varmış neye yarar sivasımıza hizmet etmeyen sizler kimin vekilisiniz?söyleyinde bilelim dördünüzüde allaha havele ediyorum
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendilerinden olmayınca belediye düzlük bile rampa gelir bunlara,
Kendilerinin belediye başkanı olunca neden yokuş yoktu da herşey güllük gülistanlık gösteriliyordu. vekil olarak ne yapmışlarda, belediyeye çamur atıyorlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 869
![]() ![]() |
Ne köprüymüş be, uğruna bir Vali, birde Başkan yenildi, halen polemik devam ediyor. Olan Sivas'a oluyor. Yazık.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın Doğan siz çalışmasına devam edin Sivas,in polemiğe değil gelişmeye ihtiyacı var....
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 842
![]() |
Sayın vekil siz iktidar vekilisiniz, herşeyden önce Sivas'ın vekilisiniz. Sayın belediye başkanının başarısızlığı Sivas'ın başarısızlığı olacaktır, yani sizin memleketinizin zarar görmesi söz konusudur. O halde üç beş puan toplamak, prim yapmak için lütfen memleketinizin menfaatlerini feda etmeyin. Abdüllatif Şener'in yanında beş yıl vekillik yaptınız, hiç mi birşeyler kapmadınız? Biraz Sivas'a iktidar imkanlarını kullanarak hizmet etmeyi deneyin!
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar seçim milletvekilleri. alayı hava cıva ! hiç bişey beklemiyorum bunlardan
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|