|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() SİVAS'ta 27 yaşındaki Gamze Sakin'in karnından 2 kiloluk tümör çıkarıldı. Sakin'in karnındaki tümörün doğuştan olabileceği belirtildi. İnönü Mahallesi'nde oturan evli ve 1 çocuk annesi Gamze Sakin'in yaklaşık 1 ay önce şiddetli karın ağrıları başladı. Ağrıları ilk günlerde ciddiye almayan ve geçici olabileceğini düşünen Gamze Sakin rahatsızlığının artması üzerine 1 hafta önce özel bir tıp merkezinin acil servisine gitti. Burada yapılan muayenede Gamze Sakin'in karın bölgesinde büyük bir tümörün olduğu belirlendi. Bir süre sonra ağrıları daha da artan Gamze Sakin, Sivas Devlet Hastanesi'ne geldi. Burada karnındaki tümörün patlamak üzere olduğu söylenen Gamze Sakin, hemen Kadın Doğum Uzmanı Alparslan Pıçak tarafından ameliyata alındı. Yaklışık 1.5 saat süren ameliyatın ardından Gamze Sakin'in karnında doğuştan olduğu sanılan yaklaşık 2 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Çıkarılan tümör özel bir sıvı ile bir kova içine konuldu.Kendine geldiğinde karnından çıkan tümörün büyüklüğüne şaşıran Gamze Sakin, "1 aydır karnımda ağrılarım vardı. Doktora gittim. Bir kadın doğum uzmanı karnımda yumurtalıklarıma yakın bir bölgede çok büyük bir tümör olduğunu söyledi. Ameliyatta karnımdaki tümör çıkarıldı. Ancak kendime geldiğimde gördüğüm tümör karşısında şok yaşadım. Çünkü çok büyüktü. Tümörün yaklaşık 2 kilo olduğu söylendi. Tümörün içinde tırnak, kıl ve yağ olması nedeni ile doğuştan oluştuğu sanılıyor. Yıllırca bu kadar büyük bir tümör ile nasıl yaşadım çok şaşırıyorum. Ancak 27 yıldır karnımda taşıdığım ve haberdar olmadığım tümörden kurtulduğum için çok seviniyorum. Kendimi çok hafiflemiş hissediyorum" dedi.Kova içine konulan tümörü patolojik incemeleye gönderileceği güne kadar başucunda bekleteceğini söyleyen Gamze Sakin', ameliyat sonrası kendine geldiğinden beri tümörü incelediğini söyledi. Kadım Doğum Servisi'nde tedavisi devam eden Gamze Sakin'in sağlık durumun iyi olduğu belirtildi. Hilal YÜKSEL / DHA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bukadar zaman içerisinde nasıl farkına varamamış hayret.
geçmiş olsun yinede farkına varılmışta kurtulmuş..
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1112
![]() |
![]() Allah acil sifalar versin...
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() allah yardımcısı olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah yardımcısı olsun,Demekki biraz daha beklere 4 kg olurdu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2229
![]() |
![]() "Yıllırca bu kadar büyük bir tümör ile nasıl yaşadım çok şaşırıyorum. Ancak 27 yıldır karnımda taşıdığım ve haberdar olmadığım tümörden kurtulduğum için çok seviniyorum. Kendimi çok hafiflemiş hissediyorum" dedi
Helal olsun tümör 2 kilo olunca bile anlamamışsın sen 5 kilo olsa gene anlamazdın kilo aldık diye gidip diyet yapacağınıza spor yapacagınıza bir doktora gitseniz daha iyi olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 12:09
Tecrübe Puanı: 1304
![]() |
![]() Kardeşlerim gamze benim yegenim teyzemin kızı benim çocugum gibidir ancak hiç bir şikayeti olmadan gelişen bir olay anne karnındayken oluşmuş ve bu zamana kadarda hiç bilinmedi bir tanede oglu var yanlız karın boşlugunda oluştugu için biinmemiş çok şükür şimdi saglıgı iyi yeni geldim ziyeretinden ilginiz içinde çok tşk ediyorum hepinize..saygı ve sevgiyle...
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Demekki Tümör büyükdükçe rahatsızlık veriyor Geçmiş olsun ve bundan sonra kontrol le gitmesini diliyorum....
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ALLAH KORUMUS DAHA BETER OLMADAN ALINMIS ...... BACIMA ACIL SIFALR DILIYORUM ALLAH AILESINE BAGISLASIN .....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|