|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kimilerine göre bu denli genç popülâsyona sahip ülkemizde tek genç programı, kimilerine göre ise demokratik toplumların yapması gereken, ülke sorunlarının tartışıldığı bir program olarak izlenim bırakan ‘Abbas Güçlü ile Genç Bakış'ın bu haftaki durağı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi oldu. Müzik dünyasının sevilen ismi Candan Erçetin'in konuk olduğu, Beyazıd Öztürk'ün ise telefon bağlantısı ile katıldığı programda, geceye damgasını vuran yine öğrenci sorunları oldu. Ulaşımdan burslara, sosyal aktivitelerden kütüphanede yaşadıkları bilgisayar sıkıntılarına kadar birçok konu hakkında görüşlerini dile getiren Cumhuriyet Üniversiteleri öğrencileri, burs taleplerinin ardından gelen birçok bağış ile rahat bir nefes aldı. Öğrencilerin, kütüphanede yaşadıkları kitap ve bilgisayar sıkıntıları dile getirmesinin ardından programa telefonla bağlanan vatandaşlar, yaptıkları yardımlar ile öğrencilerin yüzlerini güldürdü. İstekleri ve dile getirdikleri sorunlar ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'a ecel terleri döktüren öğrenciler, ünlü sanatçı Candan Erçetin'i ise adeta soru yağmuruna tuttu. Program, Erçetin'in hem yeni albümü hem de eski albümlerinden seslendirdiği parçalarla son buldu. C.KAAN KARAGUŞ / Sivasın Sesi Gazetesi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelen bursların azda olsa öğrencilere bir merhem olucağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas'ın genel sorunlarına bakarak üniversitenin sorunalarının da bu genel sorunları oluşturduğu aşikar.Üniversitelerimizin hemen hepsi boş işlerle uğraşıyor tamam da bizim üniversitemiz daha bir boş işlerle uğraşıyor.küçük hesapalr,karlar peşinde koşuluyor.Öğretim elemanı sayımız iyi değil,yayınlanana bilm makalesi sayısı yeterli değil.Öğrencilerin barınak,yiyecek sorunları ayrı bir noktada değerlemdirilmeli.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
Son Aktivite: 07.01.2013 14:30
Tecrübe Puanı: 769
![]() |
tamamen planlanmış bir geceydi resmen C.Ü. aşalandı herşey düzmecceydi soru soracak kişiler bile kendi adamlarıydı soru sormak isteyenlere önceden yazdırmanız gerekti diye soru sordurulmadı bu adamı zaten sevmiyordum şimdi tamamen gıcık oldum
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 19:04
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
Abbas güçlüyü kınıyorum bütün memleketi siyastçilerle yöneticilerle gezerken sivas a candan erçetinle gelerek sivas la dalga geçmesi hüzün vereici bir durum candan erçetin siyasi ve idari hangi soru sorulabildi biz dertlerimizi dinletmek için sanatçı istemiyoruz
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|