|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Semra Aliye Kavaf’ın hafta sonu gerçekleştirdiği Sivas ziyaretinde “çocuk yuvalarının, huzurevi incelemelerinin basına kapalı olması” çok ilginç karşılanmıştı. Ancak Kavaf’ın Sivas’a gelmesi daha farklı konularda da şaşırtıcı olaylara neden oldu. AKP İl Başkanı Burhanettin Kuru, Bakan Kavaf’tan Sosyal Hizmetler İl müdürlüğü ile ilgili bir talepte bulundu. Kuru’nun isteği ise yaklaşık 6 yıldır Sivas Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini yürüten Tahir Özel’in görevden alınarak yerine önceki dönemde sosyal işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yapan Erdoğan Tunç’un yerine getirilmesiydi. Eğer Bakan Kavaf bu talebe olumlu yanıt verirse AKP’li eski başkan yardımcısı Erdoğan Tunç’un sosyal hizmetler il müdürlüğü görevine getirilmesi AKP’nin atamalardaki ilk icraatı olacak. Uzun yıllar müdürlük görevini başarıyla yürüten Özel’in yerine Tunç devri başlamış olacak. Sivaspostası |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tunç,devri başlarmı bakalım belkide başlar.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1357
![]() |
![]() Akp il başkanı maheretini Sivas'ın çözüm bekleyen sorunlarında da gösterse...Kaç kere gidip kurumun işleyişini çocukların durumunu gözlemlediler acaba merak ediyorum?
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|