|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Raylı sitemler meslek lisesi mezunları iş bulma konusunda diğer lise mezunlarından bir adım daha önde. TCDD 4. bölge müdürü Hacı Ahmet Şener, TCDD’ye uzun süredir işçi alınmadığından bu alanda personel açığı olduğunu belirtti. Şener, KPSS’ye giren Raylı sistemler meslek lisesi mezunlarının yüksek ihtimalle iş başına geçebileceğini söyledi. Raylı Sistemler Meslek Lisesinde okuyan öğrenciler, düz lise mezunlarından daha avantajlı. Haftanın 3 günü TCDD 4. bölge Müdürlüğü’nün birimlerinde uygulamalı eğitim alan öğrenciler, derslerde gördükleri konuları sadece teorikte hafızalarına almıyorlar. Mesleklerinin inceliklerini yaptıkları uygulamalarda pekiştiren öğrenciler mezun olduktan sonra KPSS’ye girip iş imkânına sahip oluyor. Bu açıdan raylı sitemler meslek lisesi mezunları iş bulma konusunda diğer lise mezunlarından bir adım daha önde. TCDD 4. bölge müdürü Hacı Ahmet Şener, TCDD’ye uzun süredir işçi almadığından bu alanda personel açığı olduğunu belirtti. Şener, KPSS’ye giren Raylı sistemler meslek lisesi mezunlarının yüksek ihtimalle iş başına geçebileceğini söyledi. Sivaspostası |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() okadar çok üniversiteyi bitirmiş bekleyen öğrencilerimiz varki.
keşke bukadar emek veripte okuyan öğrencilerimizin hepside iş bulabilse.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|