|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kısa adı ORAN olan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Palancıoğlu, Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde ORAN toplantısına ev sahipliği yapan Sivas’a bir şube açılacağı öğrenildi. Ziyaret esnasında konuşan Vali Ali Kolat, ORAN’ın Sivas’ta şube açacağını belirterek, şubenin hizmet binası hususunda fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya gelindiğini vurguladı. Hizmet binasında yatırım, destek ve tanıtım ofislerinin de yer alacağını vurgulayan Vali Ali Kolat, Sivas’ın tarihi geçmişi olan bir şehir olduğunun altını çizerek, binanın da bu dokuya uygun olmasını istediklerini söyledi. Kolat “ORAN Sivas Şubesi için tarihi bir konağı restore ederek ya da restorasyonu yapılmış bir konağı kullanmayı düşünüyoruz. 3-4 ay içerisinde birimimizi aktif hale getireceğiz” dedi. ORAN Genel Sekreteri Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, vatandaşların bilinçlenmesi açısından kalkınma ajanslarının faaliyetlerinin anlatılacağı tanıtım toplantıları, bilgilendirme toplantıları ve eğitim çalışmalarının yakın zamanda yapılacağını ifade etti. Geçtiğimiz hafta Sivas’ta gerçekleştirilen ORAN Yönetim Kurulu Toplantı’nda alınan karara göre personel alımıyla ilgili çalışmalarında başlatıldığını belirten Palancıoğlu, “Önümüzdeki hafta Pazartesi günü personel ilanı yayınlayacağız. Her açıdan kendini geliştirmiş 20 uzman ve 5 destek personelini burada istihdam edeceğiz. Personel alım ilanı Sivas Valiliği’nin internet sitesinden ORAN’ın internet sitesinden ve Devlet Planlama Teşkilatı’nın internet sitesinden yayınlanacaktır. Sivaslı olan aktif, enerjik, kendisine güvenen arkadaşların başvurularını bekliyoruz” dedi. Sivas Hürdoğan |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haydi hayırlısı alınacak personellerin tamamı Sivasın içinden olursa güzel olur.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2240
![]() |
25 kişi için bir iş imkanı oluşuyor inşaAllah dahada faydaları dokunur Sivas'ımıza...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufakta olsa birileri için ekmek kapısı açılıyor demektir. Hayırlı olsun.
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 868
![]() |
Hayirlisi olsun
. Insallah en kisa zamanda acilir. Salim abininde dedigi gibi, personel sadece Sivas icinden olursa güzel olur. Az da olsa issizlik sayisi iner.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|