|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ın Ulaş ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileri, topladıkları gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) teslim etti. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce, Ulaş İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından ihtiyaç sahibi aileler için gıda yardım kampanyası başlatıldı. Öğrenciler, kampanya kapsamında topladıkları gıda yardımlarını koliler içerisine koyarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Ulaş Kaymakamlığı SYDV'na teslim etti. Vakıf Müdürü Sıdıka Özkan, öğrencilere örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını söyledi. Ulaş İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü üyelerinden 8. sınıf öğrencisi Kübra Ceren Öztürk ise okulda düzenledikleri kampanyaya arkadaşlarının ilgi gösterdiğini söyledi. Kampanya kapsamında arkadaşlarının evlerinin mutfağında bulunan gıda maddelerinin yarısını okula getirdiğini ifade eden Öztürk, ''Kampanyaya destek olan okuldaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplum yararına buna benzer faaliyetlerimiz devam edecek'' dedi. Öğrencilerin, vakfa 10 koliden oluşan gıda yardımı yaptığı belirtildi. Sivas'ın Sesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Genç öğrenci kardeşlerimizi bu örnek çalışmalarından dolayı kutlarım.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
![]() Son Aktivite: 19.11.2013 13:36
Tecrübe Puanı: 2604
![]() |
![]() Çok güzel kampanya başlatmışlar, örnek bi davranış bu kardeşlerimizi kutlarım.Aslında genç nesilleri bu tür faliyetlerle teşvik etmek gerekiyor ve çocuklarımıza yardımlaşmayı ve paylaşmayı aşılamalıyız, bizim toplumun buna ihityacı var..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dua yağmurumuza katılırmısınız.? | Abdurrahman 58 | Serbest Kürsü | 1733 | 29.12.2012 00:00 |
Öksüz torunları için yardım istedi! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 18.02.2010 20:36 |
Emniyetten Köylere Yardım | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 09.09.2009 09:19 |
İsrail, Türk yardım araçlarını vurdu | arikarinkuchi | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 10.01.2009 21:33 |
İş Adamından Anlamlı Yardım | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 01.01.2009 22:14 |