Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.04.2010, 09:04   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 954 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Akıncılar'da Kalorifer Ateşçiliği Kursu

Akıncılar Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği 'Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu'nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Akıncılar Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve öğreticiliğini Kılıçkaya Barajı Hidroelektrik Santrali Makine Mühendisi Gökhan Çakmak'ın yaptığı kursu tamamlayan toplam 26 kursiyere belgeleri Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen törenle dağıtıldı.

Kursiyerlere sertifikaları Kaymakam Oğuzhan Bulut tarafından verildi. Kursiyerler arasındaki iki kadın kursiyer Arife Uskut (42) ve Emine Sevinç de (48) belgelerini aldı.

Bir kamu kurumunda temizlik şirketi elemanı olarak çalışan Arife Uskut ile kendi evinin kaloriferini yakan Emine Sevinç, kursu düzenleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aslan Uslu'ya ve kurs öğreticisi Çakmak'a teşekkür etti.

(FK-DOĞ-ZZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)