|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Sivas'ta cadde ve sokaklar Türk bayrakları ile süslendi. Bayrakların trafiğin en yoğun olduğu öğlen saatlerinde kent merkezindeki caddelerdeki direklere asılması ise vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, bayrakların, erken saatte ya da gece takılmayıp da araç trafiğinin yoğun olduğu bir saatte asılmasına bir anlam veremediklerini belirtti. Bu tür işlerin plan ve koordinesinin önceden yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, araçların bayraklar arasında kalmasına ve trafiğin kısa süreli de olsa aksamasına tepki gösterdi. Bu arada bayrakları Cumhuriyet Meydanı'ndaki direkler arasında germeye çalışan görevlilerin gerekli gerginliği kısa süre içinde sağlayamadığı için bayraklar havanın yağışlı olması nedeniyle kirlenen yola düşme tehlikesi yaşadı. Diğer görevlilerin durumu fark ederek gereken müdahaleyi yapması bayrakların kirlenmesini önledi. Vatandaşlar bu tür önemli etkinliklerde şehrin cadde ve sokaklarını süsleyen bayrakların ya çok erken saatte ya da gece saatlerinde trafik yoğunluğunun olmadığı bir zamanda asılmasını istedi. Sivasın Sesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1808
![]() |
![]() keşke gece assalardı daha rahat olurdu
emiinim sivasım gelin gibi olmuştur ah keşke orda olsaydım. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Güzel bi görüntü olacağından eminim.gece sakin bi saatte yapılmış olsa daha iyi olurdu.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1258
![]() ![]() ![]() |
![]() dün dışarı çıkmıştım fakat göremedim bayrak hatta ordan geçmiştim
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |