Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas'ta 1,5 ton bozuk peynir imha edildi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.04.2010, 00:21   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 965 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ta 1,5 ton bozuk peynir imha edildi

Tarım İl Müdürlüğü tarafından bir süredir gıda üretim ve satış yerlerine yapılan denetimler hız kesmeden devam ediyor.

Tarım İl Müdürlüğü son olarak Sivas genelinde yaptığı denetimde bozuk olduğu tespit edilen 1,5 ton kaşar ve beyaz peyniri imha etti.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tarım İl Müdürü Mehmet Beykaya, tüketici sağlığının korunması ve güvenli gıda arzının sağlanması denetim ve kontrol faaliyetlerinin devam ettiğini ifade etti.
Beykaya, “Bakanlığımızın hazırlamış olduğu 2010 Yılı Denetim ve izleme programı kapsamında gıda zincirinin tüm aşamalarında, tüketici sağlığının korunması ve güvenli gıda arzının sağlanması amacıyla, il ve ilçelerinde süt ve süt mamulleri üreten tesislerin yıllık periyodik kontrolleri ve numune alma işlemlerine devam edilmektedir.
Bu doğrultuda tüm ilçe denetimlerimizde ürün özelliği bozulmuş, bombaj yapmış, kokuşmuş 1,5 ton beyaz peynir ve kaşar peyniri bulunduran işyerlerine para cezası kesilmiş ve ele geçirilen ürünler imha edilmiştir” dedi.
Bu anlamda, yaptıkları denetimlerin sıklıkla devam ettiğini vurgulayan Beykaya, “Bizim yapacağımız denetimlerin yanı sıra halkımızın da gıda satın alırken Tarım ve Köyişleri Bakanlığından alınmış olan üretim iznine dikkat etmeleri, üretim izni olmayan ürünleri satın almamaları, ürünlerin son kullanma tarihini kontrol etmeleri, işletmelerin satış koşullarına dikkat ederek alışveriş yapmaları, açıkta yapılan ürünleri almamaları ve her türlü istek, şikâyet ve dileklerini kesintisiz hizmet sunan Alo Gıda 174 no’lu telefon hattına bildirmeleri ve böylece, üretimden başlayarak tüketimin son safhasına kadar güvenilir ve sağlıklı gıdanın halkımıza sunulması sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.04.2010, 08:34   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivas'ta 1,5 ton bozuk peynir imha edildi

İnsan sağlığı her şeyden önemli,dilerim bu denetimler aralıksız devam eder..
Alt 27.04.2010, 09:52   #3
ela58
Usta Yiğido

ela58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ela58 Şuan ela58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2010 21:35

Tecrübe Puanı: 1281 ela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

tarım il müdürlüğünü kutluyorum çalışmalarından dolayı insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı satıcılar için
Alt 27.04.2010, 18:25   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Çok dikkat edilmesi gereken bir durum, insanların para hırsı ne yazıkki insan sağlığını hiçe sayıyor. Bu her alanda yapılmalı.
Alt 28.04.2010, 15:22   #5
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1049 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Peynirler gitti peki ya diğer bozuk yada son kullanma tarihi coktan geçmiş ürünler ne olacak. Bu memlekette sadece peynir mi bozuluyor ?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)