Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Okul için belediye binasını terk ediyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.05.2010, 09:22   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 944 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Okul için belediye binasını terk ediyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas'ın Gemerek ilçesinde resmi olarak açılan Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi için uygun bina bulunamayınca Gemerek Belediyesi için yapılan yeni hizmet binası Anadolu Öğretmen Lisesi’ne devredildi.

Resmi olarak açılan ancak 2010 – 2011 eğitim öğretim yılında eğitime başlamaya hazırlanan Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi için uygun bina arayışı sonuçsuz kalınınca Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya 1998 yılında kendisinin yaptığı Gemerek Belediye Sarayı'nı okulun kullanması için devrettiğini açıkladı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, okulu yeni belediye binasına taşıyacaklarını kendilerinin ise yıllar önce Gemerek Belediyesi'nin hizmet verdiği Gemerek Belediye Düğün Salonunun üst katına taşınacaklarını belirtti.
Başkan Sağırkaya, ilçede açılacak okulun bölgeye ve özellikle ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, Anadolu Öğretmen Lisesi'ne, 2010-2011 eğitim yılında öğrenci alınacağını bildirildi.
Gemerek Belediye Başkanlığına ait binanın Anadolu Öğretmen Lisesi binası olarak kullanılması Sivas Valiliği'nce uygun görülerek 31 Mart 2010'da Milli Eğitim Bakanlığı'na Gemerek'e Anadolu Öğretmen Lisesi'nin açılması için teklifte bulunulmuştu.
Teklifin kabul edilmesinin ardından , okula 2010-2011 öğretim yılından itibaren Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi esaslarına göre öğrenci alınmasının, okulda yabancı dilin İngilizce olmasının uygun görüldüğünü, bu kararın Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu tarafından onaylandığı öğrenildi.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2010, 09:28   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Okul için belediye binasını terk ediyor

Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya'yı, bu örnek davranışından dolayı kutlarım.
Alt 12.05.2010, 11:08   #3
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2312 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bu örnek davranışından dolayı Sayın Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya'yı tebrik eder ; başarılarının devamını dilerim.
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2010, 11:13   #4
Akif
Alt Forum Yöneticisi

Akif - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akif Şuan Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.09.2013 10:24

Tecrübe Puanı: 896 Akif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz sein

Sevdiğiniz şeylerden fedakarlık yapmadıkça gerçek manada fedakarlık yapmış olunmuyor.Belediye başkanımızı yrekten kutluyorum..Kimisi boş araziyi bulup göstermeyi beceremez kimisi de kendi binasını veriri!
Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2010, 11:53   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alkışlanacak bir davranış örneği, bu kararı alan herkesi kutluyorum.
Alt 12.05.2010, 12:41   #6
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Eğitim için yapılan herşey güzeldir. Teşekkürler İrfan Sağırkaya

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)