|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ın Gemerek ilçesinde resmi olarak açılan Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi için uygun bina bulunamayınca Gemerek Belediyesi için yapılan yeni hizmet binası Anadolu Öğretmen Lisesi’ne devredildi. Resmi olarak açılan ancak 2010 – 2011 eğitim öğretim yılında eğitime başlamaya hazırlanan Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesi için uygun bina arayışı sonuçsuz kalınınca Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya 1998 yılında kendisinin yaptığı Gemerek Belediye Sarayı'nı okulun kullanması için devrettiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, okulu yeni belediye binasına taşıyacaklarını kendilerinin ise yıllar önce Gemerek Belediyesi'nin hizmet verdiği Gemerek Belediye Düğün Salonunun üst katına taşınacaklarını belirtti. Başkan Sağırkaya, ilçede açılacak okulun bölgeye ve özellikle ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, Anadolu Öğretmen Lisesi'ne, 2010-2011 eğitim yılında öğrenci alınacağını bildirildi. Gemerek Belediye Başkanlığına ait binanın Anadolu Öğretmen Lisesi binası olarak kullanılması Sivas Valiliği'nce uygun görülerek 31 Mart 2010'da Milli Eğitim Bakanlığı'na Gemerek'e Anadolu Öğretmen Lisesi'nin açılması için teklifte bulunulmuştu. Teklifin kabul edilmesinin ardından , okula 2010-2011 öğretim yılından itibaren Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi esaslarına göre öğrenci alınmasının, okulda yabancı dilin İngilizce olmasının uygun görüldüğünü, bu kararın Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu tarafından onaylandığı öğrenildi. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya'yı, bu örnek davranışından dolayı kutlarım.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu örnek davranışından dolayı Sayın Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya'yı tebrik eder ; başarılarının devamını dilerim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akif Şuan
![]() Son Aktivite: 19.09.2013 10:24
Tecrübe Puanı: 896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevdiğiniz şeylerden fedakarlık yapmadıkça gerçek manada fedakarlık yapmış olunmuyor.Belediye başkanımızı yrekten kutluyorum..Kimisi boş araziyi bulup göstermeyi beceremez kimisi de kendi binasını veriri!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alkışlanacak bir davranış örneği, bu kararı alan herkesi kutluyorum.
![]() |
#6 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eğitim için yapılan herşey güzeldir. Teşekkürler İrfan Sağırkaya
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR | doganay | Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları | 395 | 11.05.2012 16:32 |
Sirkenin sıradışı kullanım alanları | seva | Kadınca | 0 | 19.10.2009 12:54 |
ANADOLU’DA TÜRKLÜK –ATATÜRK-CUMHURİYET | cebe | Serbest Kürsü | 36 | 01.10.2009 20:53 |
2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |
İRAN : İSRAİL GAZZE'YE TEKRAR SALDIRACAK | yiğidoturan | Serbest Kürsü | 6 | 24.01.2009 11:54 |