Koyulhisar Belediye Başkan'ı Eren'e Teşekkür Belgesi
Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği'ne yaptığı yardım ve desteklerden dolayı Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren'e teşekkür belgesi gönderdi.
Koyulhisar İlçe Emniyet Amiri Bülent Tansel, Başkan Eren'i makamında ziyaret ederek, Seyhan tarafından gönderilen teşekkür belgesini takdim etti.
Tansel, 'Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliğimize katkılarından dolayı başkanımıza İl Emniyet Müdürümüz tarafından teşekkür belgesi gönderildi. Sağ olsun başkanımız bugüne kadar her zaman İlçe Emniyet Amirliğimizin sorunlarıyla, ihtiyaçlarıyla bizzat ilgilenmiştir' dedi.
Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği binası ve lojmanlarının bulunduğu alanın heyelan bölgesinde yer almasından dolayı yeni bina yapılmak üzere belediyenin kendilerine ücretsiz olarak arsa bağışlamasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Tansel, şunları kaydetti:
'İlçe emniyet amirliğimizin binasının bulunduğu yerin heyelan bölgesinde olmasından dolayı belediye başkanımız bu konuya da el attı. Onun önderliğinde belediye encümeni kararı ile Koyulhisar Emniyet Amirliğine yeni bina yapılmak üzere zemini sağlam, etüt çalışmaları yapılmış bir yerde tarafımıza arsa tahsis etti.'
Eren ise Emniyet Müdürü Seyhan'ın gönderdiği teşekkür belgesinin kendisini onurlandırdığını ifade ederek, 'Emniyet her zaman bizim elimiz ve kolumuzdur. İnsanların huzuru ve güveni onlardan sorumludur. Emniyet binasının yerinin heyelan bölgesinde olması nedeniyle yeni bina yapılması gerekiyordu. Ben bu konuda ilçe bir söz vermiştim. Vatandaşlardan satın aldığım 3 dönüme yakın bir arsayı ücretsiz olarak emniyetimize bağışladım' dedi.
(SRH-EMN-MHD) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
|