Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Polisin yeni ortakları davulcu ve zurnacılar - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.06.2010, 21:54   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Polisin yeni ortakları davulcu ve zurnacılar

Sivas polisi, düğünlerin huzurlu ve güvenli geçmesini sağlamak amacıyla davulcu ve zurnacılarla iş birliği içerisinde çalışacak.

Yaz mevsiminde yoğunlaşan düğünlerin huzurlu ve güvenli geçmesini sağlamak isteyen emniyet teşkilatı, silahla ateş açılma olaylarını önlemek, bu mekanlarda kavga ve hırsızlık gibi olayların önüne geçmek amacıyla çalışma başlattı.

Bu kapsamda Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, kentte düğünlerinin vazgeçilmez çalgıcıları olan davulcu ve zurnacılarla brifing salonunda bir araya geldi.

Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Mutlu Şimşek ve karakol amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Emniyet Müdürü Seyhan, çalgıcılarla durum değerlendirmesi yaptı.

Çalgıcıların görüşlerini ve önerilerini alan Seyhan, düğünlerin saat 23.00’da sona ereceğini, aksi taktirde düğün sahipleri hakkında işlem yapılacağını, bu konuda karakol amirlerine sorumluluk vereceğini bildirdi. Toplantıya katılan bir çalgıcının, düğün sahibi ile birlikte süreyi aşan çalgıcıya da ceza verilmesini önermesi üzerine Seyhan, "Cezaya razı olacak mısın?" dedi.

Düğün sahiplerinin, geç gelen misafirlerini kırmamak için çalgı süresini uzattığının belirtilmesi üzerine Seyhan, "Düğün salonlarında mutluluğun gözyaşına dönmemesi için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Eğer bunu yaparsak hem sizler, hem düğün sahipleri, hem de Sivas mutlu olur" diye konuştu.

Göreve geldiği günden beri toplum destekli polisliği ön planda tuttuğunu, suç olmadan önceki önleyici polisiye tedbirlere ağırlık verdiğini belirten Seyhan, "Bunu da sizlerle yapıyorum. Testiyi kırdıktan sonra yapılan işte bir hayır olmuyor. O nedenle sizleri uyarıyorum, vatandaşları uyarıyorum, ’aman şuna dikkat edin, dolandırılmayın, her telefona kanmayın, her kapınıza gelen yabancıya kapınızı açmayın’ diyorum. Bunlar hep uyarıcı görevlerimiz" dedi.

Düğünlerde görev yapan çalgıcıların havaya ateş açılmasını, alkollü kişilerin çıkardığı kavga ve benzeri olumsuzlukları önlemek için vatandaş olarak topluma karşı sorumlulukları olduğunu vurgulayan Seyhan, "O nedenle böyle konularda yardımlarınızı istiyoruz. Onun için sizleri topladık. ’Bana ne’ derseniz mutlaka başka bir düğünde sizin çoluk çocuğunuz da, bir akrabanız da mağdur duruma düşecektir. Onun için konuyu sahiplenin diyorum" ifadesini kullandı.

Düğün salonlarında kavga ve yaralamanın haricinde hırsızlık olaylarının da yaşandığına dikkati çeken Seyhan, "Kadınlarımız düğün salonlarında oynarken çantalarını ortaya koyuyorlar. ’O kız tarafıdır, bu erkek tarafıdır’ diye fazla etrafa dikkat etmediklerinden çantaları çocuklar alıp götürüyor, mağdur oluyorlar. O nedenle bunlara da dikkat etmeleri lazım" dedi.

Çalgıcılardan, düğün başlamadan önce insanları korkmadan bu tür konularda uyarmalarını isteyen Seyhan, "İnsanları uyarmak sizin de göreviniz" diye konuştu.

YENİ EVLİ ÇİFTLERİ HIRSIZLARA KARŞI UYARDI

Yeni evli çiftlere de uyarılarda bulunan Seyhan, "Yeni evlililer, aldıkları 3-5 kuruşu, aldıkları takıları evlerinde mümkün olduğunca tutmasınlar. Çünkü kim, nerede yeni evli, nerede oturuyor, nerede kalkıyor, ona göre takip ediliyor" dedi.

Düğün konvoylarının çevreyi çok fazla rahatsız ettiğini anlatan Seyhan, "Ondan sonra da ceza yazdığımızda ’benim haberim yoktu, ben oradan geçmedim’ falan demeyin, bu MOBESE kameralarında aynı zamanda bu konuyu da takip edeceğiz. O nedenle birbirimize saygı çerçevesi içerisinde, çevremizi kırmadan, dökmeden, bu mutluluk günlerimizi kansız bir şekilde geçiririz" diye konuştu.

Seyhan, gergin geçen düğünlerde olay çıkmadan önce çalgıcıların kendilerini haberdar etmelerini istedi.

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği Başkanı Ahmet Ayık ise Emniyet Müdürü Seyhan’ın sivil toplum kuruluşları ve müzisyenler olarak kendilerini davet etmesinin sevindirici olduğunu, bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

Toplantının ardından Seyhan, basın mensuplarının isteği üzerine emniyet binası önünde çalgıcılarla fotoğraf çektirdi.

Milliyet
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.06.2010, 23:16   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Polisin yeni ortakları davulcu ve zurnacılar

Çok isabetli bir karar.Düğün de olsa ben gece 12'de zımbırtı dinlemek zorunda değilim!
Alt 09.06.2010, 08:10   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Çok güzel bi düşünce. Güzel çalışmalarından dolayı Sayın Ahmet Kemal Seyhan'ı kutlarım.

Herşey Sivas içinse bazı şeylere katlanmak ve emniyet mensuplarına yardımcı olmak gerek..
Alt 09.06.2010, 13:26   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Birde şu gece saat 24-01 demeden konvoy oluşturup dattttt datttt dattttt diye tur atanlarada ağır cezalar verilmeli, evleniyosan bana ne beni gecenin o saatinde uyandırmak rahatsız etmek zorundamısın, keza asker uğurlamadada öyle bazı şeyleri çok abartıyoruz bu konuda kesinlikle bir cezai işlem başlatılmalı. Gecenin o saatinde çalışanı var nöbetçisi var hastası var, bence breye, çevreye, topluma nasıl saygı duyulur bu konuda özel bir ders çıkarılmalı.
Alt 10.06.2010, 19:37   #5
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1820 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

güzel bir uygulama düşünülmüş kutluyorum sayın ahmet kemal seyhan beyi.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)