Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

400 çocuk bugün erkekliğe adım atıyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.06.2010, 06:49   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 400 çocuk bugün erkekliğe adım atıyor

Sivas Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni bugün 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile bu yıl 21.’si gerçekleştirilecek olan şölen saat 19.00’da başlayacak.
Yüzlerce ailenin başvurduğu şölende yaklaşık 400 çocuk erkekliğe ilk adımlarını atmış olacaklar. Her yıl olduğu gibi bu sene de sünnet olacak çocukların elbise ve ayakkabıları Gıda Bankası’ndan dağıtıldı.
21.’si düzenlenecek olan Sünnet şöleni, Sivas Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde İstiklal Marşı okunmasıyla başlayacak. Protokol konuşmalarının ardından Mehter Takımı mini bir konser verecek. Ardından folklor gösterilerine yer verilecek.
Temsili kına yakma törenini ardından Kung-fu gösterisi ile devam edecek sünnet şöleninde, temsili olarak takı töreni yapılacak. 4 Eylül Spor Salonunda gerçekleştirilecek sünnet şöleni, Sivas Âşıklar ve Fasıl Heyeti Türk Halk Müziği konseri ile sona erecek.
Öte yandan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, çocuklarını sünnet ettirmek için kayıt yaptıran her haneye bisiklet hediye edecek.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2010, 07:15   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: 400 çocuk bugün erkekliğe adım atıyor

Ülkemizde birçok belediye düzenli bir şekilde bu güzel uygulamayı devam ettiriyorlar.Sivas belediyesi'de buna devam ediyor.İnşallah bu sünnet kampanyaları bundan sonrada devam eder.

Bu güzel çalışmayı yapan Sivas Belediyesi'ni ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Alt 23.06.2010, 09:15   #3
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 1000 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas Belediyesine teşekkür böyle bir uygulama yapması aileleri çok mutlu etmiş sevindirmiştir.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2010, 10:25   #4
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2320 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Hayat Ağacı Derneğine emeklerinden dolayı çok teşşekür ediyoruz.
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2010, 10:30   #5
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5495 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Öncelikle sünnet oloan yavrularimiza hayirli ugurlu olsun.

SIVAS BELEDIYEMIZE TESEKKÜRÜ BORC BILIRIZ.

Alt 23.06.2010, 13:28   #6
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32

Tecrübe Puanı: 1325 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas belediyesini kutluyorum çok güzel uygulama
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2010, 18:01   #7
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1816 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neyini kutluyosunuz be bu uygulama yıllardır olan bir uygulama yeni değilki gelmiş geçmiş bütün belediye başkanlarımızın devam ettirdiği bir hizmettirbu yeni değil çocuklarımıza hayırlı olsun diyorum .
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2010, 07:43   #8
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein

Sivas Belediyesi'nin 21. geleneksel sünnet şöleni, gerçekleştirildi.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Hayat Ağacı Derneği'nin işbirliğiyle 4 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen şölende konuşan Sivas Valisi Ali Kolat, etkinliği düzenleyen belediye ve diğer sponsorlara teşekkür etti.

Çocuklara ve ailelerine hayatlarında başarı dileyen Kolat, 'Sünnet örfümüzde, adetimizde ve geleneğimizde çok önemli bir yer tutuyor. Erkek olmanın başlangıcı sünnettir. Onun için de hepinizi tebrik ediyorum' dedi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise belediye olarak her yıl geleneksel olarak düzenledikleri sünnet şöleninin son 2 yıldır daha coşkulu geçtiğini söyledi. Çocukların sünnet işleminin Numune Hastanesi'nde sağlıklı ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirileceğini belirten Ürgüp, sünnetle beraber erkekliğe ilk adımını atacak çocuklara gelecek yaşamlarında başarı diledi.

Geçen yılki şölende çocukların kendisinden bisiklet istediğini ifade eden Ürgüp, bu yıl çocuğunu sünnet için kayıt yaptıran her aileye birer adet bisiklet hediye edileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Kolat, Belediye Başkanı Ürgüp, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Zeki Haral, Ziraat Odası Başkanı Durmuş Şeker ve şölenin sponsoru olan firmanın yönetim kurulu başkanı Yüksel Kurt kirvesi oldukları çocuklara altın hediye etti.

Sivas yöresine ait halk oyunları gösterilerinin davul-zurna eşliğinde sunulduğu şölende, çocuklara temsili olarak kına yakıldı. Sivas Belediyesi mehteran takımının da konser verdiği şölende, palyaçoların eğlendirdiği çocuklar, yapılan gösterileri dikkatle izledi. Şölen, eğlence içerikli gösterilerle devam etti.

Şölen kapsamında 330 çocuğun, Numune Hastanesi'nde verilen randevu günlerinde uzman doktor kontrolünde sünnet edileceği bildirildi.

(AHM-DOĞ-ARF) - SİVAS (Anadolu Ajansı)

Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)