Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Taraftarın yeni stad isyanı! - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.06.2010, 06:52   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Taraftarın yeni stad isyanı!

Sivasspor taraftarı, bir türlü başlanamayan yeni stad çalışması için Başbakan’a ve Sivas Milletvekillerine adeta isyan ediyor.

.“[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] “ adlı taraftar internet sitesinde stad çalışmasının bir an önce başlanmamasını eleştiren bir taraftar tepkisi şöyle dile getirdi.

“Sayın Başbakan Trabzon'daydı ve Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum sözü verdi. Evet sevgili Yiğidolar tam tamına 40 bin kişilik stadyum sözü verildi. Şehir nüfusu 220 bin civarında olan Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılacak! Bizim vekil diye seçtiğimiz birisi vardı, adını anmak dahi istemiyorum, ''20 bin kişilik stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' demişti. 220 bin şehir nüfusuyla Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılırken, şehir nüfusu 300 bin olan Sivas'a verilen 35 bin kişilik stadyum sözünden nasıl döneriz diye ayak oyunları yapılıyor, stad kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılıyor, hatta ellerinden gelse 20 bin yapacaklar.

Trabzonlu kardeşler alınmasın, varsın onlara 40 bin değil 50 bin kişilik stadyum yapılsın ama bize gelince Toki moki hikayeleri okunmasın. Ben buradan deklare ediyorum: Sivas'a yıllardır verile gelen stadyum sözü en az 35 bin kişi olarak yerine getirilmezse bunun vebali büyük olur. Eğer bu stadyum Sivas'ın değil Toki'nin menfaatlerine kurban edilirse ve kapasitesi 35 bin'den bir kişi dahi az olursa buna neden olan vekili de, valisi de, bürokratı da Sivas'a ihanet etmiş kabul ederim.

Bakın 2016'yı Türkiye'ye vermediler ama Euro 2020'yi Türkiye alacak olursa Antep'ten Bursa'ya, Kayseri'den Antalya'ya, Diyarbakır'dan Trabzon'a, İzmir'den Mersin'e Türkiye'nin dört bir yanı kapasitesi 35 bin ile 45 bin arasında değişen modern stadyumlarla dolu olacak ve bunların yanında 20-25 bin kişilik uyduruk bir stadla ezik bir Sivasspor portresi nasıl duruyor? Yedirebiliyor musunuz kendinize? Sivas'ı her alanda ikinci sınıf şehir yapan kapasitesizler, ufuksuzlar, çapsızlar stadyum konusunda bile şehre değer katıp birinci lige çıkartma hayalinden yoksunsunuz! Yazıklar olsun! Sözüm ilgisiz ilgililere(!).

Kaynak: Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2010, 07:03   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Taraftarın yeni stad isyanı!

Kardeşimiz çok güzel dile getirmiş bizlere söyleyecek birşey bırakmamış.

Sadece stad değil, Sivasa yapılmayan birçok yatırımın hesabını gün gelecek, Sivas halkı soracak ben bundan eminim...
Alt 23.06.2010, 16:44   #3
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 826 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivaslılar artık gerçeği görün sivas neden 8. sıradan 53. sıraya gerilemiş öğrenin.Tepkinizi ve kararınızı verin...
Alt 23.06.2010, 17:55   #4
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1804 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haklı söze ne denirki son yıllarda sivasın başına geçenler sadece cüzdan doldurmak için geldiler başka bişiy değil allah sorsun evlatlarınıza bunca işsizin fakir fukaranın rızkını çalıp yediriyosunuz allaha nasıl hesap vereceksiniz çok meraak ediyorum çıkmıyormu çoluk çocuğunuzdan ben böyle vijdansızlık görmedim yeminle.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2010, 21:35   #5
serhat_58
Usta Yiğido

serhat_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat_58 Şuan serhat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2016 13:48

Tecrübe Puanı: 1179 serhat_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tayyipcimi bi ara sihistirmak lazim sivasa yanlis yapiyor
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.06.2010, 22:46   #6
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4544 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Gercekci olmak gerekirse Sivasspor taraftari takim sampiyonluga giderken 15.000 kisilik stadi doldurmadi, küme düsmeye oynarken de ayni sorun yasandi. 35.000 kisilik stadi nasil dolduracagiz, bosluklari düsündükce korkuyorum. Sadece istemek yetmez, istedigini göstermek, maclarda stadi doldurmak gerekir.
Alt 25.06.2010, 21:13   #7
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 671 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gercekci olmak gerekirse Sivasspor taraftari takim sampiyonluga giderken 15.000 kisilik stadi doldurmadi, küme düsmeye oynarken de ayni sorun yasandi. 35.000 kisilik stadi nasil dolduracagiz, bosluklari düsündükce korkuyorum. Sadece istemek yetmez, istedigini göstermek, maclarda stadi doldurmak gerekir.
Çok merak ediyorum Eskişehir'de kaç taraftar stadı dolduruyor,G.Antep'de kaç tarftar maça geliyor,Antalya'nın süper ligde taraftar sayısı ne kadar acaba?Peki ya 3. lige düşen Malatya nın seyirci sayısı kaç acaba?Yukarda adı geçen illerin hiçbirinde statada Sivasspor Tarftarı Kadr taraftar gelmiyor;ama buna rağmen Yakın Gelecekte Önümüzdeki Günlerde ESkişehir'e 35 bİN kapasiteli,Antalya'ya 30bin kapasiteli,Konya'ya 40bin kapasiteli,Trabzon'a 45bin kapasiteli,Adana'ya 35 bin kapasiteli Statlar yapılacak...Hatta 3. Lige düşen Malatya'ya bile 30 bin kapasiteli stat yapılması düşünülüyor...Sivasspor Forumlarında ve Sitelerinde Yeni Statyum Konusunda Yüzlerce mesaj yazdım ama;ne yazıkki Bazı küçük Düşünen,Geleceği Göremeyen Genç Arkadaşlara Sivas'ın Geleceği İçin Mutlaka Ve Mutlaka Kapasitesi En Az 30 BİN olacak Modern ,Uefa Kriterlerine Uygun bir statyum yapılması gerektiğni Malesef Anlatamadım..Diğer illerin taraftarları biran önce yeni modern statyum ve spor salonları yapılansına şartsız destek verirken malesef bizim Sivas'ın küçük düşünen tarftarı hala stadı dolduramıyoruz,niye 30bin kişilk stat istiyoruz laflarını ediyorlar...Bakın arkadaşlar bu stat Sivas'ın geleceği için yapılan bir stat..Diğer illerin seyirci sayısı kesinlikle bizden daha fazla değil ama onlar yeni stat için habire kulis yapıyorlar...Lütfen bu konuda olumsuz konuşup tarftarın şevkini kırmayalım....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.06.2010, 14:03   #8
burak5866
Usta Yiğido

Alıntı:
hala mı doldurma derdindesiniz ben doldururm canını sıkma sen yeterki yapılsın...ben bütün arkadaşalrımı maça getireiriim.
Alt 27.06.2010, 15:12   #9
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4544 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hala mı doldurma derdindesiniz ben doldururm canını sıkma sen yeterki yapılsın...ben bütün arkadaşalrımı maça getireiriim.
Takim sampiyonluga giderken neden doldurmadiniz? Yoksa stad eski diye mi? Ben stad yapilmasin demiyorum, stadi dolduralim diyorum, sadece istemeye alismis bir toplum olup ciktik.
Alt 28.06.2010, 19:13   #10
burak5866
Usta Yiğido

Alıntı:
Takim sampiyonluga giderken neden doldurmadiniz? Yoksa stad eski diye mi? Ben stad yapilmasin demiyorum, stadi dolduralim diyorum, sadece istemeye alismis bir toplum olup ciktik.
tmm haklısın seni anlıyorumda sivasa neden küçük yapılsın arkadaşım diğer şehirlerde sivastan çok mu seyirci var da onlara 40 bin kişilik yapılıyor.ben ilerisi için de istiyorum stadı en azından türkiye şampoiyonaya filan ev saipliği yparsa hzılı trende olursa sivas büyük ihtimalde olur.kayseride izlsen iyi mi olur arkadaşım..bana söylermisin lütfen..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)