|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 939
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivasspor taraftarı, bir türlü başlanamayan yeni stad çalışması için Başbakan’a ve Sivas Milletvekillerine adeta isyan ediyor. .“[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] “ adlı taraftar internet sitesinde stad çalışmasının bir an önce başlanmamasını eleştiren bir taraftar tepkisi şöyle dile getirdi. “Sayın Başbakan Trabzon'daydı ve Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum sözü verdi. Evet sevgili Yiğidolar tam tamına 40 bin kişilik stadyum sözü verildi. Şehir nüfusu 220 bin civarında olan Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılacak! Bizim vekil diye seçtiğimiz birisi vardı, adını anmak dahi istemiyorum, ''20 bin kişilik stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' demişti. 220 bin şehir nüfusuyla Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılırken, şehir nüfusu 300 bin olan Sivas'a verilen 35 bin kişilik stadyum sözünden nasıl döneriz diye ayak oyunları yapılıyor, stad kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılıyor, hatta ellerinden gelse 20 bin yapacaklar. Trabzonlu kardeşler alınmasın, varsın onlara 40 bin değil 50 bin kişilik stadyum yapılsın ama bize gelince Toki moki hikayeleri okunmasın. Ben buradan deklare ediyorum: Sivas'a yıllardır verile gelen stadyum sözü en az 35 bin kişi olarak yerine getirilmezse bunun vebali büyük olur. Eğer bu stadyum Sivas'ın değil Toki'nin menfaatlerine kurban edilirse ve kapasitesi 35 bin'den bir kişi dahi az olursa buna neden olan vekili de, valisi de, bürokratı da Sivas'a ihanet etmiş kabul ederim. Bakın 2016'yı Türkiye'ye vermediler ama Euro 2020'yi Türkiye alacak olursa Antep'ten Bursa'ya, Kayseri'den Antalya'ya, Diyarbakır'dan Trabzon'a, İzmir'den Mersin'e Türkiye'nin dört bir yanı kapasitesi 35 bin ile 45 bin arasında değişen modern stadyumlarla dolu olacak ve bunların yanında 20-25 bin kişilik uyduruk bir stadla ezik bir Sivasspor portresi nasıl duruyor? Yedirebiliyor musunuz kendinize? Sivas'ı her alanda ikinci sınıf şehir yapan kapasitesizler, ufuksuzlar, çapsızlar stadyum konusunda bile şehre değer katıp birinci lige çıkartma hayalinden yoksunsunuz! Yazıklar olsun! Sözüm ilgisiz ilgililere(!). Kaynak: Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kardeşimiz çok güzel dile getirmiş bizlere söyleyecek birşey bırakmamış.
Sadece stad değil, Sivasa yapılmayan birçok yatırımın hesabını gün gelecek, Sivas halkı soracak ben bundan eminim...
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 826
![]() |
![]() Sivaslılar artık gerçeği görün sivas neden 8. sıradan 53. sıraya gerilemiş öğrenin.Tepkinizi ve kararınızı verin...
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1804
![]() |
![]() haklı söze ne denirki son yıllarda sivasın başına geçenler sadece cüzdan doldurmak için geldiler başka bişiy değil allah sorsun evlatlarınıza bunca işsizin fakir fukaranın rızkını çalıp yediriyosunuz allaha nasıl hesap vereceksiniz çok meraak ediyorum çıkmıyormu çoluk çocuğunuzdan ben böyle vijdansızlık görmedim yeminle.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1179
![]() |
![]() tayyipcimi bi ara sihistirmak lazim
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4544
![]() Gercekci olmak gerekirse Sivasspor taraftari takim sampiyonluga giderken 15.000 kisilik stadi doldurmadi, küme düsmeye oynarken de ayni sorun yasandi. 35.000 kisilik stadi nasil dolduracagiz, bosluklari düsündükce korkuyorum. Sadece istemek yetmez, istedigini göstermek, maclarda stadi doldurmak gerekir.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 671
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4544
![]() Takim sampiyonluga giderken neden doldurmadiniz? Yoksa stad eski diye mi? Ben stad yapilmasin demiyorum, stadi dolduralim diyorum, sadece istemeye alismis bir toplum olup ciktik.
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() tmm haklısın seni anlıyorumda sivasa neden küçük yapılsın arkadaşım diğer şehirlerde sivastan çok mu seyirci var da onlara 40 bin kişilik yapılıyor.ben ilerisi için de istiyorum stadı en azından türkiye şampoiyonaya filan ev saipliği yparsa hzılı trende olursa sivas büyük ihtimalde olur.kayseride izlsen iyi mi olur arkadaşım..bana söylermisin lütfen..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|