|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Belediyesi'nin kaplıcalara düzenlediği otobüs seferleri ile birlikte, Sıcak ve Soğuk Çermik kaplıcalarında yoğunluğun arttığı bildirildi. Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Sivas Belediyesi'nin, kentin önemli Termal turizm merkezlerinden olan Sıcak ve Soğuk Çermik kaplıcalarına gitmek isteyen vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Belediyenin, yaz sezonunda halkın daha rahat kaplıcalardan faydalanması amacıyla kaplıcalara otobüs seferleri düzenlediği kaydedildi. Soğuk Çermik Kaplıcasına ulaşımın daha rahat sağlanması amacıyla belli güzergah ve saatlerde yeni otobüs seferleri koyan Sivas Belediyesi'nin, Sıcak Çermik Kaplıcası için de çalışmalarını sürdürdüğü, Kalın Belediyesi ile yapılacak görüşmelerin ardından önümüzdeki günlerde Sıcak Çermik Kaplıcalarına da yeni otobüs seferleri düzenleneceği ifade edildi. Açıklamada, Soğuk Çermik Kaplıcası için başlatılan otobüs seferlerinin saatlerine ve güzergahlarına da yer verildi. Soğuk Çermik kaplıcalarına hafta içi her gün 09.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 saatlerinde otobüs seferlerinin yapıldığı, kaplıcalardan dönüş seferlerinin ise 10.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 ve 19.00 saatlerinde gerçekleştirildiği bildirildi. Soğuk Çermik Kaplıcalarına gidiş ve dönüş güzergahları şöyle: Gidiş güzergahı: 'Merkez durak-Yenişehir-Kemalettin İbni Hümam Caddesi-Halfelik Köprüsü-Atatürk Caddesi-Hükümet Meydanı-Adliye Arkası-Hikmet Işık Caddesi-Nalbantlarbaşı-Dikilitaş Kavşaktan sola-Hikmet Işık Caddesi-Alibaba Hattı-Sağa Mavi Köşe-Alibaba Caddesi-Alibaba Kavşaktan sağa Abdülvahabigazi Caddesi-Eski Köy Hizmetleri Kavşağı-Özbelsan Kavşağı?80. Yıl Bulvarı-Organize Sanayi Bölgesi, Hafik Yolu-Seyfebeli-Soğuk Çermik.' Dönüş güzergahı: 'Soğuk Çermik-Seyfebeli-Hafik Yolu-Organize Sanayi Bölgesi-80. Yıl Bulvarı-Özbelsan Kavşağı-Eski Köy Hizmetleri Kavşağı-Abdülvahabigazi Caddesi-Alibaba Kavşağı sola, Alibaba Caddesi, Kepenek Caddesi-Hikmet Işık Caddesi, Atatürk Caddesi-Halfelik Kavşağı-Merkez Otobüs Durağı.' (AHM-MHD) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çermikler rezil durumda.Asla havuzlarına ya da banyolarına girmiyorum.Değişiklik olsun diye geçen hafta Soğuk Çermiğe gittim,adım atacak yer yok.geçen pazar da Sıcak Çermik'e gittim orası da öyle.Bu potansiyel ve bu rezillik..Ne desek!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|