|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "The only thing true in the turkish newspapers is the date." - "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir."
Haim Revivo "Çok tehlikeli bir yerden korner kullanıyorlar." Bülent Karpat Spiker:Hami, penaltıyı kaçırdın ne diyeceksin? Hami:Canım sağolsun.. ''Ankaragücü - Gençlerbirliği maçını başkent ekibi kazandı." TRT spikeri " Onlar kendi toplarını getirsin. Çünkü bu topla biz oynayacağız '' Uruguay milli takım teknik direktörü Satılık kondisyon! Muhabirler: Elazığspor'un kondisyonu yok Elazığspor Başkanı Baki Aydın: Alırız! "Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler,bende futbolu bıraktım." Johan Cruyff "Tanrı beni gol atmam için gönderdi." Romario '' Sparta Prag'ı Sparta'da Yeneceğiz '' Ümit Özat “Tugay vurursa gol olur, vuruyoooor, aut...” Bülent Karpat Maç: İngiltere-Türkiye Yayın: TRT Spiker: Abidin Aydoğdu Skor: 8-0 8. gol sonrası: “Vay! anasını sayın seyirciler, bir gol daha yedik..!” Can Bartu, Atv’de Beşiktaş maçını yorumlarken: “Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum...” (Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır...) İlker Yasin, Oliviera’nın “hat-trick” yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında: “Evet sayın seyirciler,elin zencisi,elin arabı ‘hat-trick’ yapıyor, bizim Hakan’ımız, bizim Oktay’ımız uyuyor...” "Herkes kendine pahalı arabalar,yatlar alırken , ben bugün Livorno forması aldım.." Cristiano Lucarelli " Maldini'nin izinde yürüyorum. " İ.Üzülmez Hami dandi’ye “dan!” diye çaktı...” Ümit Aktan, Dundee United-Trabzon maçında, Hami’nin golünden sonra... Uruguay ile oynadığımız hazırlık maçından önce Sergen Yalçının görüşü: ''Uruguay kim ya, Avrupa'da ne başarısı var''. "Köpekler istedi diye, atlar ölmez.." Mircea Lucescu "Bazen körlere yol göstermek gerekir." Hugo Bross " Her vurduğunu gol yapan, forvet alacagiz" Süleyman Hurma
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 833
![]() |
![]() fenerbahçe sevillayı elesin ben bikini giyerim
ahmet çakar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4551
![]() |
![]() "The only thing true in the turkish newspapers is the date." - "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir."Haim Revivo
Bu söz çok doğru
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TÜRKİYE ÜRÜNDÜL'ÜN SAÇMALIKLARINI KONUŞUYOR
Dünya kupası maçlarını TRT'den yorumlayan Ömür Üründül, her maçta saçmalıklarına yeni bir inci eklerken, halkın kendisini begendiği görüşünde. Halk beni beğeniyor Ömer Üründül hakkındaki eleştirilere karşın halkın kendisini beğendiğini düşünüyor: BENİM için en önemli şey halkın desteğini almak. Halk beni beğeniyor. Teknik analiz yapıyorum. “Bloklar arası bağlantı”, “Alan daraltmak” gibi terimler benimle futbol literatürüne girdi. Eleştiriler yapıcıysa mutlaka kendimi düzeltmek için çaba sarfederim. İyi bir yorumcu olduğuma inanıyorum. Üründül’den inciler Kazanmaları için gol lazım. İki takım da gol atamazsa maç berabere biter. Eğer kaçırmasaydı, goldü. Top havadan geldi. Sahada 22 kişi var. Bak yine toptan dolayı, bu top hep sekiyor. Ben demiştim, bak defans şey ediyor. Bu gol olsa bir farklı öne geçeceklerdi. Kollektif futbolun kontrollü yapısını yansıtamıyorlar. Maç bitmeden iki takım da gol bulabilir. Villa futbolu biliyormuş!.. SPİKER: Villa, Barcelona’da başarılı olur mu? ÜRÜNDÜL: Olur. Çünkü, futbolu bilen bir forvet.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaz futbol okulu açılıyor | Sivaslilar.Net | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 1 | 15.06.2010 07:29 |
Hükümlüler futbol turnuvası başladı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 27.01.2010 18:55 |
SHÇEK futbol takımı Ahmet hocaya emanet | Sivaslilar.Net | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 0 | 13.01.2010 14:16 |
Uygun futbol köyünü ziyaret etti | _DuMaN_58 | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 0 | 17.08.2008 15:12 |