Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Engelliler günü, engelliler için program düzenlenecek - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.12.2010, 21:24   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Engelliler günü, engelliler için program düzenlenecek

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Danışma ve Koordinasyon Merkezi, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Danışma ve Koordinasyon Merkezi “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla 4 Aralık Cumartesi günü bir dizi organizasyon düzenledi.

Sivas Belediyesi Engelliler Danışma ve Koordinasyon Merkezi organizesinde Sivas’taki engelli dernekleri ve engelli ailelerine yönelik, Sıcak Çermik kaplıcasında bir günlük kamp programı yapılacak.

“Bilgi Paylaştıkça Değerlidir” adlı programda; İş-Kur İl Müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivas Belediyesi İmar ve Fen İşleri Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yetkilileri katılımcı olarak yer alacak.

Sıcak Çermik Kaplıcası Sefa Otelde gerçekleştirilecek olan program sabah saat:10.00’da başlayacak. Öğle yemeğinin ardından da ayrıca saat:14.00’de “Engelli Hizmetlerinde Kamu Kurumlarının Etkinliği” konulu panel yapılacak.

Panelde, engelli vatandaşlarımıza yönelik şehrimizde uygulanan çalışmalarla ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin engelli bireylere ve engelli dernek yöneticilerine bilgiler verilecek.

Sıcak Çermik Kaplıcası Sefa Otelde gerçekleştirilecek olan program daha sonra kaplıca etkinlikleriyle devam edecek.

Diğer yandan, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla, Sivas’taki engelli dernekleri, ilgili kurum ve kuruluşlar da çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

SİVAS BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON MERKEZİ

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KURUMLAR EYLEM PROGRAMI

03.12.2010 (Cuma):

Sivas Ortopedik Engelliler Derneği; Sabah Kahvaltısı-Tekerlekli Sandalye Dağıtımı

Yer: Hanedan Restaurant (Tren Garı Karşısı) Saat:09.00

İbrahim Geneş Görme Engelliler Spor Kulübünün Hizmet Binasının açılışı

Yer: Kazancılar Caddesi Karanfil Sokak (İnal İnşaat), saat:11.00

Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü Öğrencileri ve Sivas Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularının çeşitli spor gösterileri

Yer: Cumhuriyet Üniversitesi BESYO, saat:13.30

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İbrahim GENEŞ Görme Engelliler Spor Kulübü ve Sivas Bedensel Engelliler Spor Kulübünün organizasyonuyla TRT THM sanatçılarından Ahmet Turan ŞAN ve Kubilay DÖKMETAŞ konseri ve akabinde tekerlekli sandalye dağıtım töreni

Yer: Eylül Kapalı Spor Salonu, saat: 18.30

Sivas İşitme Engelliler Derneği tarafından tertip edilen Prof Dr. Recep TOPARLI’nın katılacağı “İşaret Dili ve İşitme Engelliler” konulu Konferans ve program sonunda sertifika dağıtım töreni

Yer: STSO, saat:19.00

04.12.2010 (Cumartesi):

Sivas Belediyesi Eng. Dan. Ve Koord. Merkezi organizesinde Sivas’taki engelli dernekleri ve engelli ailelerine yönelik Sıcak Çermik kaplıcalarında 1 günlük kamp programı

Yer: Sıcak Çermik Otelleri, saat:10.00

Sivas Belediyesi Eng. Dan. Ve Koord. Merkezi organizesinde Sivas’taki engelli vatandaşlara hizmet veren bazı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı “Bilgi paylaştıkça değerlidir” adlı panel programı

Yer: Sıcak Çermik Sefa Oteli, saat:14.00

Kaynak: Sivas Belediyesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.12.2010, 21:40   #2
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1352 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Engelliler günü, engelliler için program düzenlenecek

Allah yardımcıları olsun. Lokman AYVA nın hayatı beni çoketkiler. Hayatın hem ayrıntılarına önem veren hem de hayatla dalga geçen bir insan. Aslında insan olmayı başarabilen hayatın amacını kavramış bir insan için engel yoktur. Bu sadece engelsiz insanların göz yanılmasıdır.
Alt 05.12.2010, 08:36   #3
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5483 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Engelliler günü, engelliler için program düzenlenecek

Engelliler günü Kutlu olsun.
" HER SAGLAM INSAN BIR ENGELLI ADAYIDIR "

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)