|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() EMITT fuarında bu yıl eski katılımlara göre daha iyi hazırlık yapan Sivas yine bazı ayrıntıları gözden kaçırdı. Fuarda her ilin geleneksel kıyafetleri ile şehrini tanıtmaya çalışan mankenler varken, mini etekleri ile tanıtım yapmaya çeken mankenlerin olması dikkat çekti. Sivaslı katılımcılar, bir dahaki fuarda geleneksel kıyafetlerin tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Bu yıl 15. si düzenlenen EMITT fuarında Sivas birlik ve beraberliği Vali Ali Kolat sayesinde sağlayabildi. Eskiden olduğu gibi belediye ve valilik ayrı stantlarda değil tek stant altında Sivas’ı tanıtmaya çalıştı. Eski katılımlara oranla daha iyi performans sergileyen fuarda Sivas, puan kırılmasına neden olan detayları atladı. Fuarın ilk gününde dikkat çeken bazı ayrıntılar oldu. Fuara katılan tüm şehirlerin tanıtımında bayanlar yöresel kıyafetlerini giyerken Sivas’ın standını tanıtmaya çalışan bayanların mini etek giyiyor olması Sivaslılar tarafından garip karşılandı. Herkes yöresel kıyafetiyle dikkat çekerken Sivas’ı tanıtmaya çalışan bayan mankenlerin mini etekli olması boş bir görünüş olarak değerlendirildi. Özellikle bayanların sürekli başkanlara çay servisi yapıyor olmaları yerine tanıtım için çaba sarf etmesi gerektiği katılımcılar tarafından ifade edilen bir nokta oldu. Diğer illerin standına bir katılımcı yaklaşır yaklaşmaz stant görevlilerinin hemen broşür dağıtmaya çalışması ve temsil ettiği ilin reklâmını çok iyi şekilde yaptığı gözlenirken Sivas standında birkaç kişinin tanıtım için ayakta dolaştığı, diğerlerinin ise takım elbiselerle oturarak içeride kendilerini ağırlamaları dikkat çekti. Bir dahaki EMITT fuarında Sivas’ın bu eksiklerini de göz önüne alarak Sivas’ı en iyi şekilde tanıtması gerektiğini düşünen katılımcılar, özellikle Sivas’ın çok güzel yöresel kıyafetlerinin mini eteklerden daha fazla dikkat çekebileceği görüşünü savundu. Sivaspostası |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1224
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Birliktelik sağlanmış ille baltalamak mı gerekli?
2- Fuar bitince mi aklınıza geliyor bu eleştiri? 3- Kötü şey yazmak zorunda mısınız? Bu fuardan iyi bir yan çıkaramaz mısınız? 4- Örneğin tasarım 1.'si Sivas standı oldu ödül aldı bunu yazmaz mısınız? 5- Diğer şehirlerin standlarında hiç te sizin dediğiniz gibi sadece yöresel kıyafet felan yoktu, ben 2 gün ordaydım zaten 4 gün sürdü... Hem yöresel kıyafetli hem de modern kıyafetli hostesler vardı bunun pantolonlusu da vardı mini eteklisi de vardır, sonuçta özel bir etkinlik özel bir kıyafet giyme zorunluluğu getirilmemiş, Sivaslının içsel duyguları ile oynamak buna denir... Sivas'ın muhafazakarlığını biliyor ve kaşıyorsunuz... Bu gazetenin ne yaptığını anlayamadım, bu ve bunun gibi çok sayıda provakatif haberleri oluyor... Birkaç Stand örneği: Çorum: ![]() ![]() Samsun: ![]() Osmaniye: ![]() Bolu: ![]() Giresun: ![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
Son Aktivite: 04.04.2015 07:50
Tecrübe Puanı: 745
![]() |
Basın herzaman olayın kötü taraflarını görür onu haber yapar.
İyi tarafını haber yapsa biliyorki bukadar ilgi görmeyecek.
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 843
![]() |
bence sivas gayet başarılı şekilde temsil edildi ama yöresel kıyafetlerimizde tanıtılsa tabiki daha iyi olurdu.ama sonuçta sivas başarılı şekilde tanıtıldı.keşke bu tanıtımımların sonuçlarınıda görebilsek.
|
|
|
#5 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet mini etek olmuş yada olmamış bunun haberini yapmak hiç de yakışmamış.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() kilicaslan Şuan
Son Aktivite: 29.03.2011 01:02
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sivasi sivasliyi bu gibi aptalca seylerle oyaliyorlar yok mini su bu nezaman uyanacak bu millet ..ben sahsen sag goruslu birisi olarak sivasta en rahatsiz oldugum tipler bu muhafazakar gecinen cikarcilar...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kilicaslan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar saçma bir haber olamaz nasıl bir basın bu...
Aynı cümleleri defalarca tekrarlanmış. Demiş , söylemiş , miş muş miş bunun üzerine berbat bir haber. Her haberinde bu sitede açılması gerek mi buda ayrı bir konu...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
O zaman madem haberin saçmalığında hem fikiriz.
Haberi yapanlara şikayetimizi iletip saçmalıklarını yüzlerine vuralım.. Ben ilgili haber sitesine elektronik ileti attım bile. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende attım bir mesaj.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halen bunları tartışma konusu yapıyor olmamız, ki bu yorumla birlikte bende dahil oldum bu konuya herşeyden önce bir kadın olarak çok rencide edici bir durum .Bunun haber niteliğinde olması ve insanların üstü kapalı olarak provake edilmesi son derece rahatsızlık verici .Esefle kınıyorum :(
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|