|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Siyasiler her ne kadar Sivas’a gereken ilgiyi göstermese ve yatırımlar noktasında Sivas’ı hatırlamakta güçlük çekse de iş siyasete gelince Sivas’tan vazgeçemiyorlar. Genel Başkanlar, Bakanlar hatta Başbakan Erdoğan bile siyaset yaparken cümlelerinde Sivas kelimesini çok sık kullanıyor. Adeta siyasetin kalbi Sivas’ta atıyor. Başbakan Erdoğan’ın muhalefet parti genel başkanları için sıklıkla kullandığı “Sivas’ın ötesine geçemiyorlar” ifadesi de epey gündemde kalmıştı. Başbakan’ın bu sözünü tersine çevirmek isteyen ilk siyasi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’a gitti. Kılıçdaroğlu, “bize Sivas’ın ötesine gitsinler diyorlardı, Sivas’a da ötesine de gideriz” dedi. Sivas’ın ötesine giden diğer muhalif siyasi ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu. Bahçeli de Diyarbakır’a giderek Sivas’ın doğusuna geçtiğini gösterdi. Mitingde saldırı planlarının olduğu iddialarına aldırış etmeyen Bahçeli, “Ben buraya sizlerden oy istemeye gelmedim. Dertleşmeye hasret gidermeye geldim... Başbakan Erdoğan’ın aramıza ektiği fitne tohumlarını yıkmaya geldim” dedi. Sivaspostası. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|