Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Dilenciler Ramazan mesaisinde - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.08.2011, 08:44   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 985 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Dilenciler Ramazan mesaisinde

Geçtiğimiz günlerde Sivas Belediyesi tarafından şehrin işlek cadde ve sokaklarında artış gösteren dilencilere yönelik düzenlenen operasyon yine netice vermedi, Ramazan ayının başlaması ile birlikte dilenci sayıları iki katına çıktı.

Halkın dini duygularını istismar eden dilencileri Müslümanlarca en kutsal ay olan 11 ayın sultanı Ramazan'da geceli gündüzlü mesai yaparak halkın bu kutsal ayda dini duygularıyla oynamaya devam ediyor.
Vatandaşlardan para alabilmek için camii önlerinde yer tutan dilenciler, zabıta ekiplerine aldırış etmeden vatandaşların duygularını istismar ederek para talebinde bulunuyorlar.
Duruma müdahil olan Zabıta ekipleri ise kanunen bir cezası bulunmadığı için sadece dilencileri bulundukları yerden alıp topladıkları paralara el koymakla yetiniyorlar.
Uygulanan bu tutum ise dilencileri yaptıkları bu işten vazgeçirmeye yetmiyor, aksine kaybettikleri paraların acısını çıkarmak için vatandaşların duygularını daha fazla istismar edip, çok daha fazla kazanmak için mücadele etmeye sevk ediyor.
Dilencilerin sayısının azalması ve tamamen ortadan kalkması ise vatandaşların dilenen şahıslara para vermemelerinden geçiyor.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.08.2011, 09:30   #2
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2354 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Dilenciler Ramazan mesaisinde

Artık milletimiz uyandı öyle sağlam kişiler vermez diya bilyorum verceksede gerçekten muhtaç olan o kadar özürlüler varki onlara versinler.
Alt 03.08.2011, 11:12   #3
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21

Tecrübe Puanı: 656 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Her taraftan uyarı yapılıyor. Bu dilencilere para veya yardım yapılmaması konusunda. Hayat Ağacı Derneği veya Belediye'ye yönlendirilirse onlar durumları gerçekten kötüyse yardım ediyorlar. O nedenle dilencilere yardım edilip teşvik edilmemeli.

Diğer bir konu da bunlar genelde doğu illerinden gelen şebeke halindeki gruplar olabiliyor. Buna da dikkat etmek lazım. Hemen gerekli yerlere bildirilmeli.
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tavarih'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.08.2011, 13:23   #4
Kamera
Usta Yiğido

Kamera - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamera Şuan Kamera isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2012 15:04

Tecrübe Puanı: 882 Kamera BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Onlar mütemadiyen mesaideler,ramazanda,cuma saatinde.
Kamera isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kamera'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2011, 03:09   #5
efsun
Yeni Yiğido

efsun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

efsun Şuan efsun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.04.2013 17:51

Tecrübe Puanı: 0 efsun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gerçekten muhtaç olanlar ulu orta isteyemez zaten, bunlarda utanmada yok,Oturduklari yerden para kazaniyorlar oh ne kebab. kucagindaki çocuga yazik.
efsun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı efsun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2011, 03:18   #6
HasreT
Usta Yiğido

HasreT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HasreT Şuan HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2013 13:36

Tecrübe Puanı: 2655 HasreT isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ben dilenciyi Siavs tan başka yerde göremiyorum zaten adım başı dilenci kınaa geliyor artık
HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2011, 08:58   #7
YuSuF
Alt Forum Yöneticisi

YuSuF - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YuSuF Şuan YuSuF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2014 14:22

Tecrübe Puanı: 1138 YuSuF FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bunların ne olduğu belirsiz.Gerçekten mi zor durumdalar,yoksa bilerekmi böyle yapıyorlar bunu bilemeyiz.

Cuma namazından çıkıyoruz,caminin oralarında dilenci var.Onun yerine camiye yardım yaparız daha iyi.
YuSuF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar YuSuF'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2011, 13:13   #8
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bu bir meslek dalı olmuş, gerçek ihtiyacı olanları tespit etmek lazım. Allah'ın adını kullanarak duygu sömürüsü yapmaktan başka birşey değil.
Alt 04.08.2011, 14:57   #9
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Günlük 50-100 lira arası kazanıyorlardır bunlar. Aylık 1.500-3.000 Lira demek.. Yatarak maaş oh ne güzel..
Alt 05.08.2011, 00:59   #10
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5529 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Ben sivastan baska yerlerde de gördüm dilencileri Kayseri, Ankara.
Allah islah etsin olupta parasi pulu insan nasil dilenir ki.?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)