Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.08.2012, 09:32   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 961 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Bu baskılar CHP'ye geri adım attırmayacak

CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün en kısa zamanda ailesine, sevdiklerine ve partililere kavuşmasını temenni etti.
Karasu, yaptığı yazılı açıklamada, kaçırma olayının ülkenin içinde bulunduğu durumun bir göstergesi olduğunu belirtti. Terör örgütünün, milletvekili kaçıracak kadar kendisinde cesaret bulduğunu ifade eden Karasu, ''Bugün itibariyle milletvekilimiz kaçırılmış olabilir, risk altında olabilir, zaten 2 milletvekilimiz Silivri'de bedel ödüyor. Bu baskılar ve olaylar, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve örgütlerine asla geri adım attırmayacak, baskıya boyun eğdirmeyecektir. Sivas il örgütü olarak milletvekilimiz Hüseyin Aygün'ü en kısa sürede aramızda göreceğimize olan inancımız tamdır.''dedi.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2012, 14:58   #2
ZiDaNe58
Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ZiDaNe58 Şuan ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2016 13:32

Tecrübe Puanı: 558 ZiDaNe58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu baskılar CHP'ye geri adım attırmayacak

bu chp varya tam bir komedi dükkanı ha bu dalaverelerinize inansa inansa kadir inanır
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2012, 19:52   #3
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 19:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

:madZAMANINDA PKK MİLLETVEKİLLERİNİ MECLİSE SOKAN ZİHNİYETİN ÇOK UCUZ BAYATLAMIŞ NUMARASI BUGÜN SON BULDU GÜZEL TİYATROYDU YAZDIĞIM MESAJ SİLİNMİŞ PKK ,İLE DANIŞIKLI DÖVÜŞ YAPILDIĞINI 3 5 GÜNE BIRAKILACAĞINI YAZMIŞTIM BUGÜN SERBEST BIRAKILDI
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2012, 15:37   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Fırat Haber Ajansı'nın internet sitesinde yapılan açıklamada önceki gün Tunceli'de kaçırılan CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün bugün serbest kalacağı açıklandı.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, önceki akşam 17.00 sularında Ovacık’tan çıktıktan sonra 18.30 sıralarında Ovacık Tunceli yolunun 35’inci kilometresinde PKK tarafından kaçırıldı. Edinilen bilgilere göre, Akşam gazetesi muhabiri Kadir Merkit ve danışmanı Deniz Tunç ile birlikte Ovacık’ta incelemelerde bulunan Aygün’ün yolu, ilçeden ayrıldıktan yaklaşık 80 dakika sonra 2 PKK’lı tarafından Tunceli’nin Fırtına Veli mevkisinde kesildi.
Ellerinde uzun namlulu silah bulunan 2 PKK'lının otomobili durdurduğu zaman Milletvekili Aygün'ün otomobilden inmek istemediği öğrenildi. Aygün'ün PKK'lı teröristlerle yörede konuşulan Zazaca dili ile konuşmak istediği, ancak PKK'lıların "Biz bilmiyoruz" demesi üzerine Türkçe konuştuğu belirtildi.
Aygün, PKK'lılara, "Arabadan inmeyeceğim, kaçırılma olaylarını doğru bulmuyorum. Ben milletvekiliyim, beni halk seçti. Vuracaksınız beni vurun, danışmanımı ve diğer arkadaşı bırakın" dedi. PKK'lılar Aygün'ün isteği üzerine yanındaki 2 kişiyi otomobille gönderdikten sonra milletvekilini yanlarına alıp yaya olarak ormanlık alana gittikleri öğrenildi.
Aygün'ün kaçırılmasının ardından milletvekilinin bulunması için bölgede hava ve karadan arama çalışmaları başlatılmıştı.
Bugün terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen internet sitesinden yapılan açıklamada Aygün'ün bugün serbest bırakılacağı açıklandı.

takvimhaber.com

VE AYGÜN SERBEST BIRAKILDI

Kaçırılan vekilin hangi partiden olduğu önemli değil başka bir partidende olabilirdi burada verilen mesaj çok önemli. Yani milletvekilini dahi kaçırabilirim mesajı bunu iyi okumalı. Terörü ancak ben çözerim diye işbaşına gelenler görülüyorki terörü çözmek yerine daha çok çıkmaza sürükledikleri görülüyor. Şehit sayısı azmış diyede T.B.M.M. olağanüstü toplantıya çağıranlara sataşmalarıda kötü bir talihsizlik örneği.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)