|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hizmette sınır yok. Vali Veysel Dalmaz, Numune Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi ve MR Merkezi’nin açılışlarını gerçekleştirdi. İlk olarak Sağlık Müdürlüğü binasının zemin katına taşınan Hemodiyaliz Ünitesi’nin açılışını gerçekleştiren Vali Dalmaz, 18 diyaliz ünitesiyle hizmet veren yeni servisin daha modern bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi. Diyaliz Ünitesi’nin açılışını gerçekleştiren Vali Veysel Dalmaz, diyaliz hastalarını ziyaret ederek çiçek takdim etti. Daha sonra Manyetik Rezonans (MR) Merkezi’nin açılış törenine geçen Vali Veysel Dalmaz, burada yaptığı konuşmada, kentte sağlık hizmetlerini doruğa çıkarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Şimdiye kadar yürütülen çalışmalarla devlet hastanelerinde vatandaş memnuniyetinin yüzde 90’lara çıkarıldığını ve kentin ihtiyacı olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili çalışmaların sonuna gelindiğini ifade eden Vali Dalmaz, bu çalışmaların Sivas için büyük bir kazanç olduğunu söyledi. Devlet Hastaneleri, üniversite ve özel hastanelerle birlikte sağlık hizmetlerinde koordinasyonu ve verimliliği artıracak çalışmaların başlamasının kentin sağlık hizmetleri adına büyük bir adım olduğunu da ifade eden Vali Dalmaz, şöyle devam etti: “Hayati önemdeki hizmetlerin imkanlarla donatılmış alanlarda insanlarımıza verilmesi çok önemli. Buraların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum, hastalara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buradaki MR merkezi bir ihtiyaçtı. Pahalı bir yatırım ama Sivas’ta gerekliydi. Bu çalışmalar içerisinde sağlık ordusunu tebrik etmemek mümkün değil. En alt kademedeki sağlık çalışanından en üst kademedeki sağlık müdürüne kadar emeği geçen herkesi kutluyorum. Çünkü onların her birinin burada emeği var. Sivas’ta birlik ve beraberliği sağladık. Devlet Hastanemizle, Numune Hastanemizle, Sağlık Müdürlüğümüzle artık bir koordinemiz var. Bu koordine ve uyum içerisinde çalışmada emeği geçen arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Bundan sonrada bu kervan aynı şekilde, aynı hassasiyetle devam edecek. Bizim en büyük hassasiyetimiz vatandaşa hizmet noktasında hizmeti doruğa ulaştırmaktır. Sağlık ordusunda birlik ve beraberliğin daha da pekiştirilmesi ve insanımıza sağlıklı bir hizmetin burada en iyi şekilde verilmesi için desteğimizi sürdüreceğimizi vaad ediyorum. Bu sağlık hizmetlerinin ilimiz insanına güzel katkılar yapmasını diliyorum” dedi. İl Sağlık Müdürü Dr. Vakkas Özmercan ise yaptığı konuşmada, sağlıkta olmazsa olmazları yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirterek, “Sivas halkına daha iyi hizmet vermek için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Amacımız sağlık alanlarında daha kaliteli bir sağlık hizmetini vatandaşlarımıza sunmaktır. Biz inanıyoruz ki bu hizmetleri yürütürken sağlığın olmazsa olmazları ve hizmetin en ileri noktaya giderilmesi konusunda hepimizin üzerine düşen görevi Sivas’ta 3 bin 250 sağlık çalışanıyla birlikte bir ekip halinde yürüttüğümüze inanıyorum. Ve bu ekibin hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İdris Ahmet Çakır da yaptığı konuşmada, hastanede verilmeyen hizmet kalmaması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başhekim Çakır, bugüne kadar yaptıkları bütün hizmetlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek, şunları kaydetti: “Sayın Valimizin hiçbir zaman esirgemediği destekle hastanemizde ve Sivas’ta sağlık alanında çok güzel atılımlar yapılmakta. İnşallah bu atılımların devamı gelecektir bu böyle kalmayacaktır. Sivas’ta gerçekten son yıllarda hem Sağlık Bakanlığımızın “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” kapsamında çok güzel çalışmalar yapıldı. Hem de hastalarımıza sunduğumuz önce insana saygı ve onlara hizmet anlayışıyla inşallah sağlıktaki hizmetler bununla kalmayacak çok daha güzel hizmetler Sivas’a sunulacaktır. Bizler bugün çok mutluyuz. Çünkü çok eski yıllara dayanan hastanemizin geçmişi olması nedeniyle ve hastanemizin bölge hastanesi olması konumuyla hastanemizde verilmeyen hizmet kalmasın istiyoruz. Bu amaçla yola çıktık. Bu amaçla çırpınıyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Veysel Dalmaz, Numune Hastanesi’ne verilen ISO 9001-2001 kalite belgesini Başhekim Op. Dr. İdris Ahmet Çakır’a teslim etti. MR ÇEKTİRDİ Daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Vakkas Özmercan ve Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İdris Ahmet Çakır ile birlikte MR Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Vali Veysel Dalmaz, yetkililerden merkez hakkında bilgiler aldı. Vali Dalmaz, merkezin açılışının ardından MR çektirerek sağlık durumu hakkında doktorlardan da bilgiler aldı. HASTALARI ZİYARET ETTİ Diyaliz Ünitesi ve MR Merkezi’nin açılışlarını gerçekleştirdikten sonra Psikiyatri Servisi’nde bulunan hastaları da ziyaret eden Vali Veysel Dalmaz, hastalara çiçek takdim etti. Hastalarla sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgiler alan Vali Dalmaz, bir hastayla da masa tenisi oynadı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mr merkezi açılması çok iyi olmuş... Sivas'ta devlet hastanesi olara sadece üniversitede vardı ve yetmiyordu emeği geçen herkesten Allah razı olsun...
|
|
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MR merkezinin açılımı biraz geç olmuş. MR ki Radyoloji ünitesinde en gelişmiş bölümdür. Her hastahanede bulunması şarttır ki teşhis için büyük bir fırsattır. Valimize Teşekkur ediyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4578
![]() |
Böyle güzel eserleri Sivasımıza kazandıran sayın valimiz Veysel dalmaz beye çok teşekkür ederim
|
|
|
#5 |
|
Yeni Yiğido
![]() fatihada58 Şuan
Son Aktivite: 11.07.2014 21:11
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
Yuh yani daha yenimi açıldı MR merkezi ne deyim bilmiyomki.Bide boşuna radyasyon yemiş valimiz biri söleseydi yahu valiye.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|