Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.12.2009, 00:03   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Döküm Fabrikası Kapatıldı

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası Genel Başkan yardımcısı Abdullah Peker, seyrü sefer halindeki yük ve yolcu vagonlarının fren tertibatının ‘Sabo’ TÜDEMSAŞ döküm fabrikasında dökülürken anlamakta güçlü çektikleri bir şekilde bu bölümün kapatıldığını söyledi.

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası Genel Başkan yardımcısı Abdullah Peker ve bir grup sendika üyesi Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Vali Ali Kolat’a TÜDEMSAŞ hakkında bilgiler veren Peker, “TÜDEMSAŞ Genel Müdürlüğü kuruldugu tarihten bu yana ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan en önemli kuruluşlardandır. TCDD ve üçüncü şahıslara ağırlıklı olarak yük vagonu imal ve tamir eden kapsamlı bir sanayi kuruluşudur. Her 3 Sivaslıdan birisinin ekmek kapısı olan TÜDEMSAŞ, 5 bin 700 işçi ve 500’ün üzerinde memur çalıştırdığı günlerin çok gerisindedir” dedi.

Bunun yanı sıra yük ve yolcu vagonlarının fren tertibatının döküldüğü döküm fabrikasının anlaşılmadık bir şekilde kapatıldığını kaydeden Peker, “TCDD’nin yıllık 500 binin üzerinde ki Sabonun üretildiği tesis bitirildi. Bunda TÜDEMSAŞ çalışanlarının ve Genel Müdürü’nün her hangi bir ihmali veya hatası yoktur. Ankara’nın Sivas’a ve TÜDEMSAŞ’a ön yargılı bakmasından ve yıllardır Sivas’tan seçilerek Ankara’ya gönderdiğimiz her partiden milletvekillerimizin ihmalleri var diye düşünüyoruz. TÜDEMSAŞ Genel Müdürlüğünün işçi ve memur mevcudunun sistemli olarak düşürülmesi bize höre Sivas’ı köy haline getirmek anlamındadır. Siz sayın Valimizden, siyasi partilerimizden ve odalardan TÜDEMSAŞ’a sahip çıkmalarını talep ediyoruz” diye konuştu.

Vali Ali Kolat ise hiçbir siyasinin seçim bölgesinde eleştiri alacak bir eylemin içerisinde olmayacağını belirterek, “Döküm fabrikası belki daha elverişli bir yerde faaliyet gösterilmesi için kapatılmıştır. Tabi ben bunu bilmiyorum. Ancak gerekli yerlerle görüşmeler ve yazışmaları yaparız. Eğer Sivas’ta bulunması uygunsa burasının yeniden açılması için talebimizi iletiriz” diye konuştu.

Sivas Hurdogan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 01:56   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Döküm Fabrikası Kapatıldı

Herşey devletten beklenemez değil mi???? Yeter be bitirdiniz Sivas'ı daha ne kaldı götüreceğiniz... Özal gelir bir parçasını götürür, Demirel bir parçasını, aha Tayyip bir parçasını ne kaldı Tüdemsaş'dan geriye? Allah'tan yapanlar yapmışta Tüdemsaş'ı bir süre şehir ekonomisine fayda sağlamış Türkiye'nin en büyük 9. şehri yapmışlar, şimdi ne durumdayız... Ama benim güzel memleketim yine ödüllendirir bu insanları, Sivas'ı bitirdikleri için...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 02:16   #3
ismail 58
Usta Yiğido

ismail 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail 58 Şuan ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55

Tecrübe Puanı: 1087 ismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz sein

Bizler forumda,

evet-hayır oyunu oynarken,
alttaki-üstteki üyenin farkı derken,
son harfle isim bulmaya çalışırken,
şuanda ne dinlediğimizi yazarken,
hangi köyden olduğumuzu işaretlerken,................. .....

oyunda aynaşta iken.......

memleketimizde gerçek hayatta neler oluyormuş,
Sivas gelen vurdu giden vurdu durumuna düşürülüp,
iş sahası açılıp istihdam edilmesinden vazgeçtik,

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar konumunda görüp,

kalan tek dişimizide sökmeye çalışıyorlar da haberimiz yok.
ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 07:18   #4
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

kapanan geri zor açılır sayın valim giden gitmiştir kalanlara sahip çıkmalıyız al taşı götür kapat yakında birşey kalmayacak gibi geliyor.
inşaallah sivasa giriş yolunuda kapatmazlar bazen o güzergahı kullanıyoruz ..
Alt 07.12.2009, 10:13   #5
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1360 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Canım valim güzel valim o nasıl söz öyle..Neyi varmış Sivas'ın da Sivas'ta bulunmasının uygun olup olmadığını tartışıyorsunuz.Milletvekiller i seçim bölgesinin kötü olmasını istemez de bu içinde bulunduğumuz durum neyin nesi? Yoksa onların Sivas için gösterdiği en yüksek performans bu mudur?
Alt 07.12.2009, 13:28   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1065 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaşlar ben yazınca s...p s.....z ............... affedersiniz ama
yıllardır söylüyorum bu adamlar cumhuriyet ve onun değerleri ve onun getirdiği ne kadar ekonomik işletme sanayi kuruluş varsa hepsini kapatmaya yandaşa peşkeş çekmeye gelmişler bu amerikan d....i yine gitti kucağa oturmaya obamaya

klasik sağcı muhafazakar kafanızı iki dua bir sure ile bodosloyıp elinizdeki ekmeği çalmaya devam ediyor bu yahudi dostu cıa menşeyli hristiyan sırdaşı fetonun kuklası akpak karaparacı partisi, sivası bitirmeye yemin etmişlerrrrrrrrrrrr bunlar

bunlar telekomu ürdünlüye satıp %10 una gizli ortak olurlar
bunlar telsime el koyup ingilize satıp aracılık yapıp gizli olarak % 10 komisyon alırlar ayrıcada çocuklarınada reklam şirketi kurup elde ettikleri havadan sudan reklamlarlada çıkar sağlarlar aynı kuruluş üzerinden

türk telkomu satan zihniyet vatan hainidir

her türlü cumhuriyetin inşasında yapılmış tüm kuruluşları haraç mezat satıp çoğunuada yandaşlarına peşkeş çeken bu ahlak yoksunu yapıdır
türk telekomun son yılki karı 2.5 milyar yeni türk lirası arkadaşlar
kamu güvenliği ve istihbarat ve ulusal menfeatler için dünyanın neresinde görülmü kamu haberleşme aracı yabancılara peşkeş çekilmiş

olacak iş değil ama malesef oluyor hepsi
sivası ve cumhuriyeti yemeye devam ediyor bu hırsız sürüsü
ama cevabını ilk seçimde halktan alacaklar
Alt 07.12.2009, 13:44   #7
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar ben yazınca s...p sı.....z k..............e affedersiniz ama
yıllardır söylüyorum bu adamlar cumhuriyet ve onun değerleri ve onun getirdiği ne kadar ekonomik işletme sanayi kuruluş varsa hepsini kapatmaya yandaşa peşkeş çekmeye gelmişler bu amerikan dölleri yine gitti kucağa oturmaya obamaya

klasik sağcı muhafazakar kafanızı iki dua bir sure ile bodosloyıp elinizdeki ekmeği çalmaya devam ediyor bu yahudi dostu cıa menşeyli hristiyan sırdaşı fetonun kuklası akpak karaparacı partisi, sivası bitirmeye yemin etmişlerrrrrrrrrrrr bunlar

bunlar telsime el koyup ingilize satıp aracılık yapıp gizli olarak % 10 komisyon alırlar ayrıcada çocuklarınada reklam şirketi kurup elde ettikleri havadan sudan reklamlarlada çıkar sağlarlar aynı kuruluş üzerinden

her türlü cumhuriyetin inşasında yapılmış tüm kuruluşları haraç mezat satıp çoğunuada yandaşlarına peşkeş çeken bu ahlak yoksunu yapıdır
kamu güvenliği ve istihbarat ve ulusal menfeatler için dünyanın neresinde görülmü kamu haberleşme aracı yabancılara peşkeş çekilmiş

Abi ilk paragrafın hariç hepsine teker teker katılıyorum...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 14:25   #8
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Arkadaşlar ben yazınca s...p s.....z ............... affedersiniz ama
yıllardır söylüyorum bu adamlar cumhuriyet ve onun değerleri ve onun getirdiği ne kadar ekonomik işletme sanayi kuruluş varsa hepsini kapatmaya yandaşa peşkeş çekmeye gelmişler bu amerikan d....i yine gitti kucağa oturmaya obamaya

yapılan yorumu noktalamak sansürlemek sorun değil insanda biraz akıl ve beyin olması lazım her yazın hakaret .ağzın bozuk olabilir iyiki benim ağzım bozuk değil cevap çokta boşver yeri burası değil......
Alt 07.12.2009, 14:36   #9
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1065 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yapılan yorumu noktalamak sansürlemek sorun değil insanda biraz akıl ve beyin olması lazım her yazın hakaret .ağzın bozuk olabilir iyiki benim ağzım bozuk değil cevap çokta boşver yeri burası değil......
ver ver cevabını ama kişisel saldırma, yok eğer bir ihaleden bişey aldıysan onada varım söyle sözünü al cevabını dostum, utanmaca sıkılmaca yok burada konuşmayacaksak daha nerede konuşacağız, de ki yazdıkların haksız, üslup ağır olabilir bazılarına ama onun muhatabıda sen değilsin, mühim olan niyettir, yazdıklarımda kasıtmı var memleket zararına vatandaş zararına bir şeymi yazıyorum, geniş halk kesimlerinin zararına birşeymi talep ediyorum ne istiyorsam millet olarak iyiliğimiz için istiyorum
Alt 07.12.2009, 14:43   #10
Salim58
Moderator

Alıntı:
ver ver cevabını ama kişisel saldırma, yok eğer bir ihaleden bişey aldıysan onada varım söyle sözünü al cevabını dostum, utanmaca sıkılmaca yok burada konuşmayacaksak daha nerede konuşacağız, de ki yazdıkların haksız, üslup ağır olabilir bazılarına ama onun muhatabıda sen değilsin, mühim olan niyettir, yazdıklarımda kasıtmı var memleket zararına vatandaş zararına bir şeymi yazıyorum, geniş halk kesimlerinin zararına birşeymi talep ediyorum ne istiyorsam millet olarak iyiliğimiz için istiyorum
yorum yazmada serbestsin buna lafımız yok peki kim olursa olsun hakaret etmede serbesmisin sana bi ayrıcalıkmı var senin yazdığın hakaretlerin tamamını bırak yarısını yazsam silinir adaletsizlik burda ettiğin hakaretlere çizgi çekilmesi hoşuna gidiyorsa devam et ...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil