Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.07.2007, 00:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart DESTEK BEKLİYOR

Maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ve fakir ailelere, gıda, yiyecek, yakacak, giyim ve eşya gibi bir çok alanda hizmet veren Hayat Ağacı Derneği duyarlı vatandaşların da desteği ile daha fazla ihtiyaç sahibi aileye cevap verebilecek düzeye gelecek.

Konu ile ilgili Sosyal İşler yetkilileri, “İl genelinde bulunan maddi durumu iyi olmayan, ihtiyaç sahibi ve fakir ailelere Sivas halkının, hayır sever ve duyarlı vatandaşlarımızın da destek ve yardımları ile cevap verebilmekteyiz. Her geçen gün artarak devam eden yardım ve bağışlar sayesinde mağdur durumda olan daha çok vatandaşa yardım elimizi birlikte uzatıyoruz.

Dernek bünyesinde bulunan eşya bölümü, diğer bölümler gibi ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmekte. Evinde eşyası olmayan ya da belli eşyalara ihtiyacı olan vatandaşlarımız gelip buradan istedikleri eşyayı beğenmekte ve bizler de görevli arkadaşlar yardımı ile bu eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşın evine kadar götürüp teslim etmekteyiz.

Eşya bölümümüzde, kanepe, televizyon, koltuk, sandalye, vitrin, ayna gibi bir çok ihtiyaca cevap verebilecek kadar eşya mevcut. Ancak, bunlar elbetteki yeterli olmuyor. Çünkü eşyalar sürekli olarak ihtiyaç sahiplerine verilmekte. Bu nedenle boşalan ya da eksilen eşyaların yerlerine yenilerinin getirilmesi gerekli. İşte bu noktada duyarlı vatandaşlarımızın yardım ve desteklerini bekliyoruz.” dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2007, 01:02   #2
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 949 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: DESTEK BEKLİYOR

Anladığım kadarıyla bir eve lazım olan birçok şey var orda,umarım hayır amaçlı açılmış bu dernekten hem eşya ihtiyacı olanlar bu ihtiyaçlarını giderirler hemde muhtaç olan insanlarımıza dolaylı yoldan yardım sağlanmış olur.
İnşaAllah beklenen katılım ve satış yapılabilir!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)