|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[IMG]/images/stories/firin.jpg[/IMG]
Fırın işletmecileriyle müşterileri arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı, 3 kişi tutuklandı. Aydoğan Mahallesi 1. Sokakta fırın işleten Süleyman Y, İbrahim Y, Alparslan T. ve Emir A. ile müşterileri Fadime Y, Abdullah Y, Ferudun M. ve Nimet Y. arasında pide paketleme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan bıçaklı kavgada Fadime Y. ve Abdullah Y. yaralandı. Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen zanlılardan Süleyman Y, İbrahim Y. ve Alparslan T’nin tutuklandıkları belirtildi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas'taki esnaflarımız acaba ne zaman tam anlamıyla esnaf olabilecekler. İstisnalar mutlakaki vardır ancak çoğul üzerine konuştuğumuzda; hiçbir yerde bu kadar tok satıcı göremedim...
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() yurtoglu22 Şuan
Son Aktivite: 18.11.2011 23:41
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Yazim Almanyadan Firinci sana ve calisanlarina. Beyler bune kin insanlik nerede ne icin Bölüsülmeyen neydir kavga günü hangi gündür düsündünmü Nan kör FIRINCI
Esnaflik nerede kaldi insan bukadar cahil olurmu bu.Hele buayda kuslarin bile kanadini egmedigi zaman sizlerin insanlarin canini yakiyorsunuz .Durum ne olursa olsun sen Esnafsin nasil olurda konusulanin yapilmasini uygulama ve kabaca davran insanlarla mekaninda kavga et: SENI BEN SIDDETLE KINIYORUM : ESNAFLAR DERNIGI TARAFINDAN FIRININ KAPATILMASI VE CANILERIN SIVAS GIBI MEMLEKETIN ADINI DÜNYA"YA KÖTÜ SEKILDE YAYILMASINA SEBEB OLAN KISI INSANLIGINDAN SÜPE EDERIM HELE O KÜCÜK KIZA NASIL BUCAK VURURSUNUZ SIZLERIN COCUGU YOK HERHALDE VE GERISI TABIKI YARGIYA AIT INSALLAH KANUN YERINI BULUR BU AZIZ NÜBAREK GÜNÜ :::::: SIDDETLE KINIYORUM ( YAZIKLAR OLSUN SIDDET KULLANANA ) ALMANYA |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4577
![]() |
Alıntı:
Günaycığım size katılıyorum bu kadar canilik olmazki on paralık bir iş için insan vurulurmu hiç böyle cahillere ruhsat verip iş yeri actırıyoruz belediye bu şahsın dükkanını süresiz kapatıp ruhsatını iptal etmeli birde cezalrımız caydırıcı olmalı yarın bu adamlar kabadayılık edip gezerler öyle bir ceza olmalıki bir daha asla suc işlememeli
|
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 802
![]() |
Ben bu adamnın esnaflığını değil, insanlığını sorgularım. İnsanlıktan nasibini almamış birisi değil esnaflık, çobanlık bile yapamaz. Yazıklar olsun...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|