|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
BREH BREH...
Şırnak’ta 12 sivil katledildi... 'Kimseye pabuç bırakmayız!' Şırnak’ta 13 asker şehit... 'Rüzgâr eken fırtına biçer!' Hakkâri’de 12 asker şehit... 'Bedeli neyse öderiz, ödetiriz!' 'Hevesleri kursaklarında kalacak!' Tezkere... 'İnce eleyip sık dokuyoruz!' Barzani’ye... 'Boş laflara karnımız tok!' Talabani’ye... 'Herkes ayağını denk alsın!' 'Sözün bittiği yerdeyiz!' DTP’ye... 'Bindiğin dalı kesme!' CHP’ye... 'Elini taşın altına koy!' MHP’ye... 'Bin düşünür, pir adım atarız!' İngiltere’ye giderken... 'İnceldiği yerden kopsun!' Oxford’da... 'Sabır taşımız çatlamıştır!' Romanya’dan dönerken... 'Günah bizden gitti!' AKP toplantısında... 'Bıçak kemiğe dayandı!' Rice gelmeden önce... 'Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz!' ABD’ye bi indi... 'Pozitif duygular içindeyim.' Yılmaz ÖZDİL
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
Son Aktivite: 28.03.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
Alıntı:
çok güzel anlatmışsın gardaşım...................... .................. Konu izmirliyiğido tarafından (06.11.2007 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 726