|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Türküleri Sivas Türküleri Paylaşım Köşesi |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ağılın Altı Kenger
Ağılın Altı Kenger Çoban Koyunu Dönder Kurban Olam Mehmet Bey Mahmut Bey'i Tez Gönder Ölürem Ben Ölürem Zara'ya Tel Verirem Mahmut Bey'i Alıram Zara Yolu Bu Mudur Ardı Dolu Sumudur Dedim Ki Tez Gelesin Tez Geldiğin Bu Mudur Öyledir Yar Öyledir Aşk Adamı Söyletir Dert Adamı Ağlatır Ağam Binmir Kır Ata Paşan Binmir Kır Ata Cemi Dolu Mazdata Gurban Olam Mahmut Bey Ben Etmedim Horata Ölürem Ben Ölürem Zara'ya Tel Verirem Mahmut Bey'i Alıram |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() Aşağıdan Gelir Eli Develi
Aşağıdan Gelir Eli Develi Devesinin Boynu Altın Laleli Kız Gelin Olalı Burnun Havalı Ben Seni Kız İken Seven Oğlanım Konma Bülbül Konma Ağaç Dalına Seni De Vururlar Yarin Yoluna Konma Bülbül Konma Dalım Yok Benim Sineme Saracak Yarim Yok Benim Aşağıdan Gelir Hozalı Gelin Topla Fistanını Toz Olur Gelin Kaldırsa Peçesin Görsem Yüzünü Eller Arif Olmuş Söz Olur Gelin Konma Bülbül Konma Ağaç Dalına Seni De Vururlar Yarin Yoluna Konma Bülbül Konma Dalım Yok Benim Sineme Saracak Yarim Yok Benim Güllü Seni Alır Dağa Kaçarım Karlı Dağ Ardında Çadır Açarım Kahve Bulamazsam Kenger İçerim Elbet Ben De Bir Güllümü Beslerim Konma Bülbül Konma Ağaç Dalına Seni De Vururlar Yarin Yoluna Konma Bülbül Konma Dalım Yok Benim Sineme Saracak Yarim Yok Benim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Navigator
![]() Bey Dağın Başında Kardır Borandır
Bey Dağın Başında Kardır Borandır Kardır Borandır Yar Bu Gurbette Zalım Derttir Veremdir Derttir Veremdir İlkbahar Gelince Mevlam Kerimdir Yar Kapandı Yollarım Gelemem Gayrı Göremem Gayrı Has Bahçenin Duvarın Örmedim Uy Ölem Örmedim Doya Doya Ben O Yari Görmedim Anam Görmedim Yazık Garip Başıma Nazlı Yarin Kıymetini Bilmedim Dağlar Kışımış Nazlı Yar Üşümüş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() Eridi Kalmadı Dağların Karı
Eridi Kalmadı Dağların Karı Çok Zaman Dolaştım Sahrayı Bağı Gönül Ey Yavrum Ey Aman Ey Derunu Gönülden Severdim Yari Bilmem Yar Da Beni Sever Mi Durnam Seni Beni Yaradanın Aşkına Ben Kurban Söyle Kara Bağrım Delindi Durnam (Eyle) Her Nere Gidersen Çağır Allah'ı Hiç Darda Kalmasın Vallah Billahi Gönül Ey Yavrum Ey Aman Ey Selvihan'a Haber Verin Emrah'ı Bir Yitik Kulun Var Bulundu Durnam Seni Beni Yaradanın Aşkına Ben Kurban Söyle Kara Bağrım Delindi Durnam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Navigator
![]() Ezim Ezim Eziliyor Yüreğim
Ezim Ezim Eziliyor Yüreğim Çok Yalvardım Kabul Olmaz Dileğim Ben Ağlarım Doktor Ağlar Dert Ağlar Harap Oldum Yari Gördüğüm Çağlar Laleli Sünbüllü Ne Güzel Bağlar Telgrafın Direkleri (De) Dört Olur Sen Ağlama Yüreğime Dert Olur Ben Ağlarım Doktor Ağlar Dert Ağlar Harap Oldum Yari Gördüğüm Çağlar Laleli Sünbüllü Ne Güzel Bağlar Bir Tel Verdim Diyarbekir (De) Valiye Haber Gelir Çarşambaya Saliye Ben Ağlarım Doktor Ağlar Dert Ağlar Harap Oldum Yari Gördüğüm Çağlar Laleli Sünbüllü Ne Güzel Bağlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Navigator
![]() Karlı Dağlar Karanlığın
Karlı Dağlar Karanlığın Kalktı Mı Oy Kahpe Felek Ayrılığın Vakti Mi Karlı Dağlar Ne Olur Ne Olur Asker Ağam Gelse Yerelerim Ey Olur Ey Olur Ey Olur Bir Bulut Kaynıyor Sivas Elinden Ucu Telli Mektup Geldi Yarimden Karlı Dağlar Ne Olur Ne Olur Asker Ağam Gelse Yarelerim Ey Olur Ey Olur Ey Olur Allah Bu Askere Ömürler Vere Oy Teskeresini Alıp Geriye Döne Karlı Dağlar Ne Olur Ne Olur Asker Ağam Gelse Yarelerim Ey Olur Ey Olur Ey Olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() Sabah Güneşi Doğmuş
Sabah Güneşi Doğmuş Boyalı Konaklara Yar Bizi Davet Etti Elmalı Yanaklara Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Sabah Oldu Işıyor Bülbüller Ötüşüyor Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Bir Şinik Buğday Verdim Ezvalı Dabancıya Çok Mu Yattın Uykuya Çaldırdın Yabancıya Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Ambarda Unum Kaldı Gümanlıyım Gümanlı Gitme Yarim Gurbete Bugün Dağlar Dumanlı Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Navigator
![]() Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere
Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere Sen Düşürdün Beni Dilden Dillere Başım Alıp Gidem Gurbet Ellere Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni Sevdiğim Cemalim Güneşim Mahım Seni Seven Aşık Çeker Ezvahın Getir El Basayım Kelamullahın Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni Gel Seninle Bir Ahduman Kuralım Bağlanalım Bir Karara Varalım Verdiğimiz Sözde Hemen Duralım Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Navigator
![]() Yola Gel Sevdiğim Yola
Yola gel sevdiğim yola gel yola O pambuk ellerin boynuma dola Dilerim allahtan gül benzin sola Kar yağdı başıma vay beni beni Doğurmaz olaydın anam sen beni Yanarım yanarım tütünüm tütmez Virana bağlarda bülbüller ötmez Yaram pek derindir melhem kar etmez Kar yağdı başıma vay beni beni Doğurmaz olaydın anam sen beni |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Navigator
![]() Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık
Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık Düşmüşüm Derdine Olmuşum Aşık Ağ Buğday Benizli Zülfü Dolaşık Dividim Kalemim Yazarım Böyle Bir Yavrunun Derdi Var Bende Yar Bende Oy Bende Aha Ben Gidiyom Sen Hemen Ağla Yan Ağla Dön Ağla Yüce Dağ Başından İndiremedim Yönünü Yönüme Döndüremedim Bir Yarin Aklını Kandıramadım Dividim Kalemim Yazarım Böyle Bir Yavrunun Derdi Var Bende Yar Bende Oy Bende Aha Ben Gidiyom Sen Hemen Ağla Yan Ağla Dön Ağla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|