|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Süper Lig’de gösterdiği performansla herkesin beğenisini toplayan Sivasspor, sahadaki örnek futbolunun yanı sıra saha dışında da örnek oluyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdüren Sivasspor, “Hayata Bağış Kampanyası”na katılarak tüm organlarını bağışladı. Kırmızı-Beyazlılar’ın Teknik direktörü Bülent Uygun, organ bağışı sonrasında yaptığı açıklama sonrasında hayat kurtarmanın çok önemli olduğunun belirterek “ Bu davranışımızla herkese örnek olduğumuzu düşünüyorum.” dedi. Uygun, “ Biz Anadolu’dan bir şampiyon çıkarmak yerine hayat kurtarmanın çok daha önemli olduğunun farkındayız. Tüm takım ve yöneticiler olarak kampanyaya katıldık.” şeklinde konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bu haberi Gazeteden okumuştum. Gerçekten SivasSporlu olduğum için gurur duydum. Sivasspor sadece sahalarda değil toplumsal hayatımızda da kalbimizi kazanmaya devam ediyor...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Sivassporumuz kendine yakışanı yapmış takım olarak bütün organlarını bağışlıyarak örnek bir harekete bulunan yiğidolar olarak insanlık adına yapılabilecek ne varsa hepsini yapmış olmanın huzuruyla olmak kadar güzel bir olay olabilirmi acaba teşekkürler sivasspor sizinle gurur duyuyoruz
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() ÇALIŞIR Şuan
Son Aktivite: 16.01.2015 10:44
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
Çok duyarlı örnek bir davranış inşallah devamı gelir.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Yiğido
![]() 58isyankar Şuan
Son Aktivite: 25.01.2011 19:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ONLAR SIVASLI VE SIVAS SPORLU ONLARLA GURUR DUYUYORUM İNŞALLAH BU YIL ANADOLUNUN İLK ŞANPUYONU OLACAKLAR
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 782
![]() |
Yiğit Sivaslı işte burda ortaya cıkıyor
|