|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() PeRi58 Şuan
Son Aktivite: 05.11.2013 22:18
Tecrübe Puanı: 697
![]() ![]() |
![]() siwaslıyım ama ben daha yeni duyuyorum :( bilen warsa bi zahmet sölesin gerceklık payı warmı..?
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet tamamen gerçektir..
kapısının birinde öğle vakti kuran okuyan bir bay diğerinde kuran okuyan bir bayan figürü çıkıyor.... ikindi vakti ise her iki kapıdaki kuran okuyan bay ve bayan figüerlei namaz kılıyor vaziyete geliyor..
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() PeRi58 Şuan
Son Aktivite: 05.11.2013 22:18
Tecrübe Puanı: 697
![]() ![]() |
çok gittim ama bana böle bişi sölemediler üzüldüm ben göremedigim için saol...
|
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() omercoskun Şuan
Son Aktivite: 19.06.2009 23:04
Tecrübe Puanı: 793
![]() |
çok ilginç bi görüntü bende görmek isterim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 809
![]() ![]() |
gercekten böyLe bişey varmı acaba çok iLginç bende iLk kez duydum....
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1094
![]() ![]() ![]() |
ilginç bravo,
tarihte şatafatın, softalığın, hoşgörüsüzlüğün, dışa kapalılığın çemberine düşmeyip, atalarımızın zekasının, hoş görüsünün, insan sevgisinin, onda biri buradakilerde olsa şimdi msn microsoft değil, pardus, turkyaz, göktan, ergenekon, atakan, hakan, kanuni, vb isimli program yazılım kullanır, puar marka lap top, yiğiter marka kablosuz klavye , sivaslıgenç marka ıpod, abircan marka kablosuz mouse, leblebi82 marka kablosuz network, seva marka lcd monitör, altuntaş58 marka tarayıcı proramımız, fatih marka google earth imiz vs vs imiz olurdu ![]()
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 871
![]() ![]() ![]() |
Bunu ben de duymamıştım. Ama gidip görmek nasip oldu. Etkisinden hala kurtulamadım, her nakışında farklı bir anlam...
Benim bir de çok dikkatimi çeken şey içeride padişahın giriş yaptığı kapı olmuştu. İsimleri pek aklımda tutamadığım için isim veremiyeceğim ama dönemin padişahı üstteki kapıdan girermiş, içeride yüksekte duran bir bölüm var, oraya çıkan kapı küçük, eğilerek girmek gerekiyor ancak. Onun nedeni de padişah ''Ben ancak Allah'ın huzurunda eğilirim'' demek istemiş. Ne güzel değil mi.
|
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 804
![]() |
Alıntı:
|