|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
Son Aktivite: 09.12.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
Örtün, üstümü örtün!...
Yüreğim üşüyor Gülden ayrı düşen yüreğim, buz dağına döndü, üşüyorum Kanadı kırık sevdâların şehbâl açtığı yüreğimde, Gül Yetimlerinin hüznünü bölüşüyorum ...
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
![]() |
Örtün, üstümü örtün!..
Üşüyor yüreğim Yüreğimi gül yaprağıyla örtün ki, her yanımı Gül kokuları bürüsün... Gül esintileriyle handân olan yüreğim, âteş-i aşka düşüp Gülün gölgesinde yürüsün... Rûhum gülistana dönerken; yüreğim Gül aşkıyla kavrulsun ve Muhabbetullahın âsûde ikliminde inşirâh bulsun ...
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
![]() |
Örtün, üstümü örtün!..
Yüreğim üşüyor... Gülün nefesiyle kor hâline gelen bir ateş düşsün ki yüreğime, ılık bahar meltemlerinin getirdiği ebr-i nîsan ile kalbimdeki buzlar kelep kelep çözülsün Kalplerden taşıp, göz pınarlarından çağlayan Gül kokulu şebnemler, rahmet olup yanaklardan süzülsün... Erisin Gül Cemresiyle yürek yaylasındaki karlar... Yıllardır beklediğimiz bu son cemreyle kalbimize demir atsın cennet-âsâ baharlar... ...
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
![]() |
Üşüyor yüreğim Bir bahar tebessümüdür özlediğim Bir Gül Cemresidir beklediğim Cân evime öyle bir cemre düşsün ki, yüreğim sevgi çerâgıyla gönül hâline gelsin Gönüldeki sevdâlar, cezir vakti kanat çırpan bir ak güvercin olup Mâverâya yükselsi Kalpteki masivâ ateşi sönsün... Kıbleden gelen ışığın İlâhî tecellîsiyle süveydâ-i kalp nûra dönsün Hakkın inâyetiyle; beşeriyeti varlık bestesine kavuşturan, insanlığı kendi fıtrat yüzüyle tanıştıran ve Âdemoğlundaki muhabbeti, Muhammedî sevdâlarla buluşturan bir Gül Cemresi düşsün yüreğimize...
...
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
![]() |
Bir Gül Cemresi bekliyoruz
Kalplerin, Sonsuz Nûrun rehberliğinde yeniden hayat bulması için Yüreğimizdeki her hücrenin besmeleyle yeniden kendine gelmesi için Güle sevdâlanan ve İlâhî aşkla yanan gönüllerin yeniden yaratılış sırrında karar kılması için... Ve nihâyet sonsuzluk nağmelerini idrâk eden Güle pervâne sînelerde gülün herdem canlı kalması, ruhların ebediyyen gülmesi için, bir fasl-ı ganîmet olan Gül Cemresi bekliyoruz ...
|
|
|
#6 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
![]() |
Bir Gül Cemresi bekliyoruz
O cemre ki, İlâhî sevdânın nûruyla gönüllerimizi gül-deste eden, efsûnkâr güzelliklerle kalplerimizi dil-beste eden bir muhabbet fermânıdır... O cemre ki, yüreklerimizdeki küllenmiş sevdâları kor hâline getirip tutuşturan, gönüllerimizdeki firkât ateşini rahmet deryasına kavuşturan, Kevser akan, Gül kokan güzelliklerle hissiyatımızı buluşturan bir vuslat çağlayanıdır... O cemre ki, dilin söyleyemediğini anlatan, sözün ifâde edemediğini âşikâr eden bir Hüsn-ü Aşk destanıdır... O cemre ki, Hz. Âdemin niyâzı, Hz. İbrahimin duâsı, Hz. Îsanın müjdesi, Hz. Âminenin rüyâsı olup, Levlâke levlâk... sırrının tercümânıdır Hülâsâ o cemre, gönül yaralarımızın Gül mushaflı dermanıdır.... ...
|
|
|
#7 |
|
Yiğido
![]() ![]() mertveilkeli Şuan
Son Aktivite: 11.07.2016 16:31
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
selamın aleyküm elinize dilinize yüreğinize sağlık çok güzel sözler içinden alınacak çoknasihatlar var bence almak isteyen için
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
![]() |
Aleyna ve aleykumselam rica ederim ve okudugunuz için teşekkür ederim...
|
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 709
![]() ![]() |
ALLAH (cc) razı olsun kardes RABBIM bızlerı o GÜL'e layık eylesın
|
|
|
#10 |
|
Yiğido
![]() ![]() mertveilkeli Şuan
Son Aktivite: 11.07.2016 16:31
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
MERTLİK ECELİM OLSADA
NAMERTLERE KUL OLAMAM İNANCIMINBAŞI KURAN BEN İSTEMEM YALAN DOLAN YANLIŞ YOLDA YÜRÜYEMEM YETİM HAKKI HİÇ YİYEMEM İŞ BAŞA DÜŞTÜĞÜ ANDA CANIM VERİR SIR VEREMEM MEVLAYA DÖNERİM YÜZÜMÜ BİR TEK BİLİRİM SÖZÜMÜ KIŞA DÖNDÜRSE YAZIMI HAK YAZMIŞ ALINYAZIMI tüm okuyanlara canı gönülden selam olsun insan oğlu olarak biz biz olalım ALLAHTAN başkasına kulluk yapmayalım iyi bilelimki bütün güzellikleri rızkı bize veren ALLAHTIR SİZ dostlara acizane yıllar önce yazdığım bir şiirmi paylaştım umarım içinden bir kaç nasihat çıkar saygılarımla sivas sevdalısı n dan tüm sivaslılara |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|