|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslı_gız Şuan
Son Aktivite: 28.08.2009 13:56
Tecrübe Puanı: 722
![]() ![]() ![]() ![]() |
İsrail'e roket saldırısı
Gazze Şeridi'ndeki Filistinli militanlarca, İsrail'in sınır yakınlarındaki sahil kenti Aşkelon'a düzenlenen roket saldırısında, bir anneyle bebeği dahil, 11 kişi yaralandı Gazze Şeridi'ndeki Filistinli militanlarca, İsrail'in sınır yakınlarındaki sahil kenti Aşkelon'a düzenlenen roket saldırısında, bir anneyle bebeği dahil, 11 kişi yaralandı. Saldırıyı, İslami Cihad'ın askeri kanadı El Kudüs Tugayları üstlendi. Edinilen bilgiye göre, Filistinli militanlarca atılan ve muhtemelen Grad veya Katyuşa tipi olduğu sanılan roket, kentin alışveriş merkezine isabet etti. Roketin, Gazze ile sınırdan yaklaşık 15 km uzaklıktaki Aşkelon'un merkezindeki kalabalık alışveriş merkezinin üçüncü katında kliniklerin ve büroların olduğu yere isabet etmesi sonucu, bazı kişiler enkaz altında kaldı. Radyolara açıklama yapan görgü tanıkları, atılan roketlerin alışveriş merkezinde önemli ölçüde hasara neden olduğunu belirtirlerken, 3 kişinin yıkıntılar altında kaldığını belirttiler. Kurtarma ekipleri, anneyle bebeğinin de ciddi şekilde yaralananlar arasında olduğunu bildirdi. İsrail ordusu, atılan roketlerin muhtemelen Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahya'dan geldiğini ifade etti. İsrail ile Gazze Şeridi'ndeki fiili Hamas yönetimi arasında ateşkese yönelik çabaların olduğu geçen hafta içinde, Filistinli militanların roket saldırılarında 2 İsrailli yaşamını yitirmişti. Roket saldırısı, halen İsrail'de bulunan ABD Başkanı George Bush ile Başbakan Ehud Olmert'in görüşmelerini tamamladıkları sırada meydana geldi. Olmert, İsrail'in Gazze'deki teröristlere daha fazla müsamaha gösteremeyeceğini söyledi.
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gebermemişmi kafirler yaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ersoy_34 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 745
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 726
![]() ![]() |
Müslümanlık ''gebersinler'' kelimesini kullandı insanlar için diye bir müslümanın müslümanlığında şüpe uyandıracak halemi geldi. Kusura bakma ama (belki diyeceksin sanane, sanamı söyledim diye) senin cevabın daha rencide edici...
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Serkan'ın hitamı biraz sert olmuş ama gönlümüz tabiki israilin tamamen tekbir ferdi kalmamacasına kahrolması, yeryüzünden silinmesi...
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 898
![]() |
Serrrkan kardesim kim olursa olsun müslüman, hiristiyan, hindu, yahudi, budist. Gebermis kelimesi uygun deil bis müslümaniz elhamdurillah ama bize kötülük yapana iyilik yapmamiiz gerektirir buyuruyor peygamberefendimiz (s.a.v).
_________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslı_gız Şuan
Son Aktivite: 28.08.2009 13:56
Tecrübe Puanı: 722
![]() ![]() ![]() ![]() |
israilliler de keşke bizim gibi düşünse memo kardeşim ama dünyanın çivisi çkmış.dilerim Allahtan erkenden pişman olur o kafirler bölece kimsenin niyazi olmasına gerek kalmaz.
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 817
![]() ![]() ![]() |
çok iyi olmuş....
ama bunun misllemesi umarum filistine ağır olmaz
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ersoy_34 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 745
![]() |
doğrudur kardeş o vatandaşla daha önceden çatışma yaşadık onun için o kelimeyi sarfettim sende kusura kalma selamlar
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Estağfurullah olur ama o şekilde hitamın benide biraz incitti. sende hakkını helal et...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|