|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde yapılan rektörlük seçiminde en fazla oyu alan mevcut rektör Prof. Dr. Mehmet Bakır, seçim öncesi CHP milletvekili ve il başkanı ile görüştüğünü doğruladı... Bakır, milletvekili ve il başkanına kendisini 'irtica ile mücadelenin olmazsa olmazı' gibi lanse ettiği yönündeki iddianın ise spekülasyon olduğunu savundu. Görev süreleri dolan 21 üniversitede bugün rektörlük seçimi vardı. Bu heyecanın yaşandığı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde ise geçerli oyların 205'ini alan mevcut rektör Prof. Dr. Mehmet Bakır birinci oldu. Üniversitede oy kullanma yeterliliğine sahip 515 öğretim üyesinden 498'i sandık başına gitti. Kullanılan oylardan 9 tanesi ise boş çıktı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından en fazla oyu alan Prof. Dr. Bakır, tebrikleri kabul etti. Çok temiz ve demokratik bir seçim geçirdiklerini belirten Bakır, "Üniversitemize yakışır bir seçim olmuştur. YÖK ve arkasından Sayın Cumhurbaşkanımız bir değerlendirmede bulunarak atama yapacak" dedi. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakır'a bazı basın yayın organlarında çıkan 'İki CHP'li rektörle ne konuştu ?' başlıklı haber hatırlatıldı. "Seçim öncesi CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir ve CHP Sivas İl Başkanı Bülent Rende Deniz ile görüştünüz mü ?" şeklindeki soruya Mehmet Bakır, ilgili haberleri takip edemediğini ve haberinin olmadığını söyledi. Bütün milletvekilleriyle görüştüğünü belirten Bakır, "CHP milletvekiliyle de görüşüyorum. Evet böyle bir görüşme olmuştur. Bir çok Sivas milletvekilini uzun süredir tanıyorum. Onların milletvekili olması görüşmememizi gerektirmiyor" dedi. CHP Milletvekili ve il başkanına, 'Ben Sivas'ta irtica ile mücadelenin olmazsa olmazıyım' şeklinde bir ifadesinin olup olmadığının sorulması üzerine de Mehmet Bakır, bunların spekülasyon olduğunu ileri sürdü. İddiayı yalanlamayan Bakır şunları söyledi: "Bunlar sipekülasyondur. Haberi yazan böyle bir şeyi iddia ediyorsa onu ispat etmek zorundadır. Şimdilik söyleyeceğim bunlar." Bir başka soru üzerine Bakır, CHP'lilerle, rektörlük seçiminde birinci çıkmasına rağmen Cumhurbaşkanı tarafından atanmaması halinde topluca istifa edecekleri yönündeki konuşmaların da doğru olmadığını ifade etti. Kaynak: Aktif Haber |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
HAYIRLI OLSUN BİZ SEÇİMLE GELENLERE KENDİ MİLLETLERİNİ HORDA GERİCİDE GÖRSELER RAZIYIZ .ANCAK GÖRECEĞİZ SAYIN SEZER BİR ÇOK ÜNİVERSDEDE SEÇİMELRDE EN YÜKSEK OY ALANLARI ATAMAMIŞDI BAKALIM BU DURUM SAYIN GÜLDEDE GARÇEKLŞİRSE MEDYADA NASIL SPEKÜLASYONLARLA KARŞILASACAĞIZ .MEDYA NASIL Bİ KAMPANYA SÜRDÜRECEK MERAK EDİYORUM..BEKLEYİP GÖRECEĞİZ İNŞ....ANCAK SUNU BİLSİNLER KISSASA KISSAS YAPILANLARIN BU DÜNYADA SORULMASI İLAHİ ADALETTE AHİRETTEKİ SORGUSU OLACAKDIR.TÜRK YARGISINADA BİRİLERİ TEKELLEŞDİRMİŞ DİYE GÜVENMEMK OLMAZ ŞİMDİ.CHP AKP MHP DTP LİSİ ONLARDA BU MEMLEKTİN İNSANLARI ANCAK MEMLEKETİN ORTAK SAHİBİNİN OLDUĞU KURUMLARI BİRBİRLERİNE KARSI KURTARILMIŞ KURUMLAR OLARAK ADDETMELERİ BİZLERİ ÜZECEK VE HEP BİR HESAP SORMA DUYGUSUNU İÇİMİZDE CANLI TUTACAKDIR.TARİHDE BUNA SAHİT OLACAKKİ SORUMSUZLAR BİR GÜN BU HESABI TARFSIZ TÜRK ADALETİ KARSISINDA ÖDEYECEK .HERKES MİLLETİN DEĞRLERİNE SAYGILI OLSUN KİMSE SPEKÜLASYON YAPMASIN DEMOKRATİK YOLLARLA YAPSINLAR NE YAPACAKLARSA ..SEÇİM ZAFERİNDEN DOLAYI HAYIRLI OLSUN DİYORUM SAYIN BÜYÜĞÜMÜZDE ÜMİD EDİYORUM BU MEMLEKETİN İNSANI VE BU MEMLEKT İNSANINI HOR GÖRMEYECEK ÜNİVERSDESİNİ LAYIK OLDUĞU PLATFORMDA MEKALELERİYLE VE DİĞER İLMİ ÇALIŞMALARIYLA LİDER ÜNİVDEELR ARASINA GETİRECEKDİR.BİZ ÜMİTVARIZ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mehmet Bakır'ın bundan önceki dönemde yaptığı olumlu çalışmalardan ötürü kutluyorum ve Abdullah Gül'ün onaylaması halinde bundan sonraki dönemde de iyi çalışacağından emin olarak başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Memleketimiz için hangisi hayırlısıysa o gelsin bunun sağı solu olmaz ilim irfan yuvasında siyaset olmamalı diye düşünüyorum
|
|
|
#5 |
|
Yeni Yiğido
![]() memati baba Şuan
Son Aktivite: 12.02.2011 22:56
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Eğer rektörken siyasetle uğraşacaksa gitsin siyasi parti üyesi olsun rektör değil.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
HAYIRLI OLSUN KOCA KOCA PROFOSÖRLER DOÇENTLER TEKRAR SEÇTİYSE SAYGI DUYULMALI YENİDEN GÖREV ALABİLMELİ,
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() HaYLaZ Şuan
Son Aktivite: 17.01.2010 22:12
Tecrübe Puanı: 751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlim İrfan Yuvasına Siyaset Karısırsa Orada Egitim Olmaz..!!
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seçildiğine göre demekki iyi şeyler yapmış,memnun kalınmış.Hayırlı olsun inşallah ilimiz adına daha iyi şeyler yapar başarılar dilerim.
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
seçimden önce siyasetçilerle görüştüğüne göre seçimden sonrada görüşmeye ve görüştüğü konuları uygulamaya devam edecektir
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230